FLORII – Top Branduri 2021

FLORII reprezintă creațiile designerului moldovean Angela Guțu, care a revoluționat moda prin abordarea avangardistă în creațiile sale, creând bluze autentice, lucrate manual, perfecte pentru orice ocazie. Brandul oferă o gamă diversă de bluze care omagiază moda tradițională românească cu broderii delicate și detalii unice. Bluzele FLORII îmbină tehnologiile textile de ultimă oră cu măiestria complicată, realizată manual, pentru a crea piese uimitoare care, cu ușurință, vor trece testul timpului, rămânând piese de rezistență în garderoba oricărei femei.

ISTORIA UNUI VIS

Au trebuit să treacă 10 ani ca visul Angelei Guțu să devină realitate. De multe ori a luat-o de la capăt, a adunat experiențe din călătorii, discuții cu diferiți experți în domeniu, care însă îi negau succesul. Ea s-a ambiționat să creadă. Având suportul necondiționat al familiei, în decurs de un an, a reușit să creeze piese cusute manual, cu multă grijă, pentru prima sa colecție FLORII. În iunie 2020, au fost deschise ușile magazinului virtual www.FLORII.shop, cu ajutorul fiului ei, Andrian. Împreună au reușit să construiească un nume, care în scurt timp avea să capete o conotație puternic emoțională. Inspirat de moștenirea culturală românească și de femeile care și-au spus poveștile personale prin broderie delicate pe bluze, FLORII aduce omagiu unei practici vechi susținute de creativitate și tenacitate. În prim plan se află convingerile că moda este expresia adevărului interior, astfel oricare din ținutele alese va vorbi despre ceva care locuiește adânc în noi toți.

VALORI PERENE ÎN FIRE DE AȚĂ

Colecția FLORII își propune să prezinte frumusețea stilului de durată și să insufle viață moștenirii culturale a umanității. Numele brandului, FLORII, nu este unul întâmplător. A fost ales ca să conțină neapărat cuvântul „IE” pentru a menține vii valorile care ne reprezintă: calitatea, exclusivitatea și moștenirea.

Ca ornament a fost ales Pomul Vieții, simbol care reprezintă continuitatea vitală și nemurirea spirituală, armonia dintre cer și pământ, creator și creație.

CĂMĂȘILE TRADIȚIONALE ÎN VIZORUL FASHIONISTELOR

Cu toate că portul popular nu este despre tendințe trecătoare sau mofturile modei, astfel de creații cu motive tradiționale românești sunt tot mai îndrăgite de vedete TV sau de cinema din toată lumea. Cunoscute bloggerițe de fashion de la noi cum sunt Cristina Surdu, Irina Bânzaru, Cristina Osipov, dar și Nata Albot, prezentatoarea TV Lilu Ojovan și staruri internaționale Ali Larter și Kelly Bensiman au îndrăgit ireversibil cămășile FLORII.

Ținute cu ornamente inspirate din costumul popular românesc au ajuns și pe podiumul de la New York Fashion Week. FLORII a fost purtat de modele de top, a fost plimbat pe covorul roșu și a intrat sub lupa mai multor designeri. Prezentarea colecției a fost posibilă datorită colaborării cu Flying Solo, una dintre cele mai mari platforme de design independente din Statele Unite.

O altă apariție elegantă a broderiilor FLORII a fost pentru diverse concepte stilistice abordate de Ylianna Danko, VIP Stylist&Digital Influencer, cu o vastă experiență în domeniul modei și a stilizării vestimentare. Bluzele stilizate marca FLORII au fost folosite ca piese cheie în outfit-uri cu alură etno.

BRAND UNIC

Brandul FLORII este apreciat în mod special pentru faptul că fiecare piesă este realizată din țesături făcute de însăși creatoarea brandului, Angela Guțu, folosind tehnici inovative de broderie. Aceste detalii fac fiecare piesă vestimentară unică și practic imposibil de reprodus. Combinând tehnologiile moderne și lucrul manual, misiunea principală a brandului rămâne a fi crearea articolelor de îmbrăcăminte sustenabile și de cea mai înaltă calitate.  Bluzele pot fi cumpărate în regim online. Toată linia de produse poate fi accesată pe site-ul official  www.florii.shop.

Menționăm cu mândrie și mulțumim mult tuturor pentru susținerea acordată, fără de care această poveste nu ar fi avut loc niciodată. Apreciem mult susținerea cumpărătorilor și mesajele de încurajare, care ne-au dat puteri și încredere să mergem mai departe, în pofida tuturor provocărilor. Ar fi minunat ca fiecare dintre noi sa se regăsească în FLORII, pentru că doar prin eforturi comune putem contribui la dezvoltarea și promovarea patrimoniului nostru cultural.

ANGELA ŞI ANDRIAN GUŢU

FONDATORII BRANDULUI FLORII

Abonează-te la articolele

Vip Magazin