Frumusețea se invață cu Olga Popov

Chiar dacă am trecut printr-o perioadă mai sensibilă, iar industria beauty a fost grav afectată, marii jucători din această sferă au reuşit să îşi revină, greu, dar cu forţe proaspete. Frumuseţea nu ştie de pandemie, de restricţii. Ea pur şi simplu există, iar noi avem misiunea de-a o menţine, de-a o transmite, înmulţi. Am discutat cu stilista Olga Popov despre mici secrete pentru fete, tendinţe în materie de machiaje şi coafuri pentru anul 2021, dar şi cum să ne păstrăm mereu feminitatea într-o armonie.

Naturaleţea va fi vedeta machiajului în anul 2021. Culorile mate, nude, nuanțele retuşate între ele fără a lăsa elemente grafice vor face furori. Sprâncenele vor trece printr-o etapă mai cuminte, nu atât de rebelă ca în 2020. Machiajul monocrom îşi va face simţită prezenţa, cu influenţe neglijente şi fără mare concentraţie.
Îngrijirea trusei este un subiect delicat. Fiecare pensulă trebuie tratată corespunzător, spălată şi îngrijită, iubită! Cum ne vom comporta cu ea, aşa şi machiajul va fi creat. Buretele care este încărcat cu fond de ten, poate deveni o casă perfectă pentru microbi. Chiar dacă se spală, ideal ar fi utilizarea unui burete nou pentru că el îmbibă produsul.
Sunt make up artistul care iubeşte provocările. Că alegem tendinţa sau ce ni se potriveşte? Prefer să experimentez. Dacă pleoapa este căzută, nu pot să fac săgeţi îndrăzneţe. Evident că adaptez machiajul în funcţie de necesităţile clientului, de temperamentul său. Machiajul meu preferat e cel nude, cum îl iubesc multe fete. Nu îl neglijez nici pe cel din categoria smokey eyes care ne astupă multe imperfecţiuni şi ne salvează de multe ori.
Machiajul de mireasă nu este complicat. Pur şi simplu gradul de responsabilitate este mai înalt. Dar, per ansamblu, este un machiaj obişnuit. E şi un factor psihologic până la urmă. El trebuie să fie şi frumos, şi rezistent. Provocarea este dublă pentru ambele părţi! Acest machiaj trebuie să fie ok şi în realitate, dar şi în poze, să fie solid şi la plâns, şi încă vreo trei zile înainte! (râde). Oamenii care nu sunt din domeniul beauty, judecă preţul acestui machiaj. Nu neapărat că ar costa mult, dar e vorba de o responsabilitate maximă, efortul depus e dublu şi e nevoie de multă rezistenţă.
Ador şi munca de la compania de mobilă unde sunt manager. În ambele cazuri creativitatea este elementul cheie în mersul bun al lucrurilor. Şi aici, şi acolo e nevoie de a fi la curent cu tendinţele. De exemplu, spuneam anterior despre culorile mate, ele domină inclusiv lumea mobilierului din acest an. Sidefurile le lăsăm pe mai târziu! Poţi lăsa un segment din tine atât în machiaj, cât şi în lemn, de exemplu. Eşti designer de mobilă şi designer de feţe!
Meseria de make up artist şi hair stilist mă cucereşte prin dinamismul ei, cunosc oameni de la care iau energie şi la rândul meu o ofer. Rezultatele ce le văd pe chipul fetelor mă încântă enorm, iar mulţumirea lor este cea mai mare răsplată ce o pot primi. 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin