FUIOR – Top Branduri 2021

Restaurantul Fuior, din inima capitalei, continuă să fie cartea de vizită gastronomică a Republicii Moldova. A fost deschis în plină pandemie. Sunt unicii care au mers la un asemnea risc. Dar, visul lor a fost mai mare, pentru că și-au dorit cu toată ardoarea să pună bazele unei bucătării gourmet autentice moldovenești. Astăzi, după doi ani de intrare pe piață, alături de o echipă de profesioniști consacrați, muncesc la fortificarea brandului și menținerea încrederii și fidelității consumatorului.

0
ANI DE SENZAȚII CULINARE

DIFERENȚE

Ca să te răsfeţi cu o gastronomie de calitate, nu mai e nevoie să pleci în Europa. Acum şi aici, în Moldova, putem savura bucătărie autentică într-o modernă interpretare de autor. Proprietarii localului şi-au dorit să creeze un loc în care să vrea să intre ei înşişi. Şi asta s-a întâmplat!

Într-un timp foarte scurt, consumatorul a înțeles diferența pe care o face Fuior în comparație cu alte localuri. Diferenţa gustului, diferenţa abordării, diferenţa deservirii şi a atitudinii faţă de ei, ca oaspeţi. Fie că e moldovean, vorbitor de limba rusă, cu pașaport turcesc sau pielea mulată, toți sunt primiți ca acasă. Despre asta este Fuior – un spațiu intim, muzică liniștită, împlinirea poftelor culinare, oameni frumoși la suflet. 

ECHIPĂ ALEASĂ PE SPRÂNCEANĂ

Restaurantul Fuior oferă un spațiu după preferințele oricui. Pune la dispoziție câteva săli care pot asigura intimitatea oaspeţilor, plus o terasă confortabilă şi elegantă, perfectă pentru diverse reuniuni de familie şi momente unice alături de cei dragi. Cea care face ca obiectivele Fuior să fie atinse este echipa extraordinară compusă din cel mai ingenios bucătar, cei mai ospitalieri chelneri, cel mai bun șef de echipă, pentru care așteptările omului din față trebuie să fie îndreptățite la cel mai înalt nivel de satisfacție.

FORTIFICAREA BRANDULUI PE PIAȚĂ

Dacă anul 2020 a fost unul euforic din punct de vedere al apropierii și cunoașterii propriului consumator, atunci 2021 a pus accentul și pe promovarea media, atât în spațiul virtual, cât și în revistele mondene. Una dintre cele mai senzaționale colaborări a fost cu revista RED, care a reușit să capteze emoțiile sincere și firești a unor oameni împliniți și dedicați muncii pe care o fac.

INDIVIDUALITATE

Sunt diferiți atât ca bucătărie şi design, cât și ca profil al oaspeților care îi trec pragul. Fuior este mai mult decât o farfurie cu mâncare, este despre senzație. Ceea ce îi face speciali este cultura și bucatele tradiționale. Ingredientul de bază, însă, este dragostea. Iar tehnologiile doar îi asigură prospeţimea. Fuior știe să trezescă gusturi noi, chiar dacă rețetele au scris deja istorie. 

Unde te poți simți mai bine decât acasă? Aici, la noi! Fuior este conceput pentru a transmite senzația că eşti acasă, căldură, gustul bucatelor pregătite de bunica și clipele în care stăteai la sfat cu mama. Un loc care îți oferă șansa să trăiești în trecut, prezent și viitor.

LUDMILA PÎRȚAC

DIRECTOR FUIOR

Abonează-te la articolele

Vip Magazin