„Gata de zbor” – o nouă colaborare emoționantă dintre The Motans și Irina Rimes (Video)

The Motans și Irina Rimes colaborează pentru a treia oară și ca de obicei ne surprind frumos. Artiștii au lansat un nou duet. „Gata de zbor” este despre un sentiment profund și o iubire arzătoare.Versurile au fost scrise de ambii artiști.

Videoclipul regizat de Bogdan Păun, în scenariul lui Vlad Oancea, are parte de un aer boem și actori bine-cunoscuți de către public. Așadar, pentru realizarea acestuia, s-au adunat la același loc Carmen Tănase, Aida Economu, Geo Dobre, Adriana Irimescu, Alice Halpert, Șchiopu Mihai și Bogdan Talașman. Protagoniști au fost și cei doi artiști, Irina și The Motans, alături de alte două favorite ale publicului, Roxen și DARA, precum și creatorul de conținut Cezara Cristescu.

„A fost o vară… de fapt, a fost chiar un an… cred că deja știți prea bine continuarea. Eu vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, simt în mod constant susținerea voastră și asta contează enorm pentru mine. De asemenea, vreau să-i mulțumesc Irinei că mi s-a alăturat și azi, vă putem invita împreună, la o adevărată celebrare a dragostei. Despre asta este această piesă. Cred și sper că o să vă bucure mult și clipul ei, mie-mi place foarte mult ce a ieșit, a fost o plăcere să-l filmăm. Răspundeți afirmativ la invitația noastră și fiți.” a declarat Denis Roabeș pentru Kiss FM România.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin