Valentin Uzun adoră bucătăria italiană! Află motivul!

 Bucătăria italiană a influenţat decisiv felul de a găti al bucătăriilor reprezentative pentru alte ţări și rămâne, până în prezent, un etalon al rafinamentului culinar. Iar restaurantele italiene sunt, de regulă, destinaţia perfectă pentru cine sofisticate și pentru persoane care apreciază expresia artei în farfurie.

Gustul autentic al pizzei și al spaghetelor, al produselor de mare, al deliciosului tiramisu și al cafelei tari este reprezentat cu destoinicie la Chișinău de restaurantul Carmelo. Conceput de un italian și moștenindu-i numele, Carmelo însumează toate caracteristicile unui restaurant italian, având la bază reţetele bucătarilor originari și nobilând bucătăria cu un interior deosebit. Aici fructele de mare sunt specialitatea casei și impresionează prin plating, dar și prin gust inedit.

Li se alătură toate preparatele tradiţionale italiene, gătite cu migală și pasiune.

fotoroom-0049.psd


fotoroom-0049_optFructe de mare la grill

Homar – 250 gr
Calamar – 200 gr
Caracatiţă – 200 gr
Creveţi – 120 gr
Scoici Saint Jacques – 100 gr
Ulei de măsline – 50 gr
Vin alb – 50 gr
Sare – 10 gr
fotoroom-0169.psd

I frutti di mare sono la specialità del ristorante Carmelo e fanno impressione grazie al loro plating come anche al loro gusto inedito. Vanno aggiunti, poi, tutti i prodotti tradizionali italiani.

3532785.jpg

Valentin Uzun, interpret

„Italia este ţara inimii mele, am îndrăgit-o de ani buni prin intermediul muzicii și al emoţiilor acestui popor și continui să o cânt. Deseori sunt confundat cu un italian, se pare că am și o parte mediteraneeană în ADN. Ador bucătăria italiană pentru rafinamentul și gustul său, dar și pentru faptul că oferă posibilitatea enormă de a savura preparate din produse de mare. Iubesc peștele gătit în orice formă, important este să fie gătit gustos. Fructele de mare preparate de bucătarii restaurantului Carmelo mi-au schimbat ziua frumos, ­făcându-mă să cunosc o plăcere gustativă. Într-o combinaţie perfectă, pregătită profesionist și asezonată potrivit, această mâncare te face să revii la Carmelo cu drag.”

Adresa:

or. Chişinău, str. Veronica Micle 1/1

Informaţii şi rezervări: 022 260 358

Abonează-te la articolele

Vip Magazin