Hair-contouring, un nou trend al anului 2017

În bătălia dintre chirurgii plasticieni, cosmetologi și make-up artiști au intervenit… hair-stiliștii. Noul trend primăvara / vara 2017 este HAIR-CONTOURING!

Conturingul facial a câștigat teren în faţa faceliftingului chirurgical și a demonstrat că nu sunt necesare intervenţii invazive pentru a aduce la perfecţiune trăsăturile feţei. Hair-stiliștii de top vin pe piaţă cu o inovaţie în coloristică, iar specialiştii de la Gloss Beauty Studio vă oferă detalii despre această tehnică nouă.

885225_166288770194018_optNatalia Nani, hair stylist:

Scopul acestei tehnici este să transforme vizual forma feţei, conferindu-i maximă expresivitate. Veţi rămâne aceeași persoană, dar într-o versiune îmbunătăţită. Rezultatul este întotdeauna diferit, chiar dacă mergeţi cu o prietenă la unul și același specialist. Efectul de copiere a imaginii este imposibil, iar acest fapt este cel mai mare avantaj, acela de a fi unică. Tehnicile se deosebesc unele de altele, în primul rând, prin gradul de schimbare a imaginii, iar în al doilea rând, prin compatibilitatea după diferite grupe de vârstă.

img_2427_nicoleta_optNicoleta Buza, directorul salonului: 

Dacă experimentele inofensive în materie de machiaj pot fi repetate zilnic sau de mai multe ori pe zi, cele din domeniul de îngrijire a părului sunt inadmisibile în acest regim. De aceea, încredinţează coloristica de performanţă pe seama specialiștilor bine instruiţi. Stilistul nostru va alege nuanţele potrivite, adaptate în mod individual pentru fiecare client, bazate pe imaginea de ansamblu ţinând cont de toate regulile tehnice și principiile enumerate mai sus. În cazul în care încă nu ai un stilist personal, te invităm la o consultaţie la Gloss Beauty Studio, iar dacă decizi să-ţi descoperi atuurile, ai și un card de discount personal.

Beauty Salon / Profi Shop

+37369900036

facebook: GlossBeautyStudio

Abonează-te la articolele

Vip Magazin