Heidi Klum și rochia care a făcut înconjurul lumii (Foto)

Heidi Klum a făcur ravagii pe covorul roșu la lansarea noului film – Avatar (Calea Apei). Lansarea producției este cel mai așteptat moment al cinematografiei din acest an, astfel modelul s-a pregătit cum se cuvine.

Modelul german a ales o spectaculoasă rochie argintie Lever Couture, decupată la un umăr, pe corp și crăpată pe picior.

Stofa rochie este una cu totul și cu totul deosebită. Creația arată de parcă ar fi fost făcută din apă.

Pe lângă rochia spectaculoasă, jurata de la „America’s got talent” a ales cercei cu cristale și pantofi transparenți. Părul a fost aranjat cu aspect de umed, în ton cu celebrul film.

Heidi a fost însoțită la eveniment de soțul ei, Tom Kaulitz. Acesta s-a îmbrăcat tot în argintiu.

„Avatar: Calea Apei” vine la 13 ani de la succesul uriaș pe care l-a înregistrat prima parte. Din distribuiție fac parte Sam Wortington, Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Edie Falco, Stephen Lang, Cliff Curtis, CCH Pounder și Brendan Cowell, dar adevăratul star al fimului îl reprezintă regia lui James Cameron.

Acțiune principală a filmului este misiunea lui Neytiri și Jake de a păzi Pandora de invazia umană, în timp ce își cresc copiii adolescenți.

În noul film „Avatar: Calea apei”, personajele principale – războinica interpretată de Zoe Saldaña şi fostul puşcaş marin devenit și partenerul ei, Sam Worthington – sunt părinţii a 4 copii. Pelicula este printre cele mai scumpe realizate vreodată, cu un buget de 250 de milioane de dolari

Abonează-te la articolele

Vip Magazin