HIFU, tinerețe fără bătrânețe

Procesul de îmbătrânire ar trebui să fie o perioadă lipsită de griji şi prejudecăţi, o perioadă în care frumusețea să fie principalul atribut de care să te bucuri, iar experiențele vieții – lucruri memorabile. Dezvoltarea tehnologiilor aproape că poate stopa procesul de îmbătrânire a pielii, astfel încât vârsta pe care o ai în suflet să fie mereu vizibilă pe chipul tău.

HIFU este cel mai nou aparat care realizează lifting facial nechirurgical cu efecte spectaculoase, aparatul fiind rezultatul unor studii clinice realizate de mari chirurgi plasticieni. Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură şi nedureroasă la operaţia de lifting facial, fără anestezie. HIFU este cea mai eficientă metodă de stimulare a producţiei de colagen natural cu efecte benefice asupra pielii la nivelul feţei, al gâtului şi al decolteului, cu rezultate remarcabile şi durabile în timp. Acum, acesta poate fi găsit în exclusivitate la Daria Room.

HIFU utilizează energia de sunet; acesta are proprietăţi unice care îi permit să ocolească suprafaţa pielii pentru a trata în profunzime, fiind de neegalat cu orice alt dispozitiv de îngrijire dermato-estetică noninvaziv. HIFU stimulează prin ultrasunete producţia de colagen în adâncul pielii.

O procedură a feţei şi a gâtului durează 60-90 de minute, iar un tratament efectuat în zona pieptului durează aproximativ 30 de minute. După efectuarea procedurii, vă puteţi relua activităţile normale, fără a fi nevoie să urmaţi măsuri speciale post-tratament.

274a3021page_88_optDeclaraţia specialistului:

„Cei mai mulţi pacienţi au nevoie de doar un singur tratament. Cu toate acestea, în funcţie de gradul de laxitate al pielii, de răspunsul biologic la ultrasunete de energie şi în funcţie de procesul de construire a colagenului al individului, unii pacienţi beneficiază de tratamente suplimentare. Deoarece pielea continuă să avanseze în vârstă, tratamentele viitoare HIFU pot ajuta pacienţii să ţină pasul cu procesul natural de îmbătrânire al organismului.
Rezultatele finale de la HIFU se vor manifesta pe parcursul a două-trei luni, deoarece este necesară înlocuirea colagenului „obosit” cu unul nou. Pacienţii tineri se bucură de colagen proaspăt timp de cel puţin un an după procedură, în timp ce pentru pielea matură sunt necesare tratamente de retuşare.”

3542193Chişinău, str. Kiev 4

Tel: +373 (79) 790 807

Abonează-te la articolele

Vip Magazin