Horoscop 2017. Uite cum va fi anul următor pentru fiecare zodie

Anul 2017 se anunță a fi anul schimbărilor și revelațiilor. Citește mai jos ce te așteaptă în anul care vine și care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

În 2017 pui în practică lecțiile oferite de trecut. Prima parte a anului va fi una dinamică pentru nativii zodiei Berbec, a doua perioadă fiind focusată pe relațiile cu oamenii din jur.

Noul an va aduce răspunsurile la întrebările pe care ți le puneai de mult timp. Fii înțelept și  stăpâneşte-ţi egoismul.

Taur

Anul 2017 va reprezenta anul schimbărilor pentru tine. Vei avea parte fie de împliniri, fie de dezamăgiri, totul depinde de bagajul emoțional cu care vei intra în noul an.

Cei singuri au șansa să-și găsească jumătatea spre finalul verii, anul 2017 fiind unul prielnic pentru tauri pentru întemeierea unei familii.

Gemeni

Vei dori o schimbare pe plan emoțional, astfel dacă ești singur vei dori un partener, sau dacă ești într-o relație îți vei vedea jumătatea cu alți ochi, iar acest lucru poate fi unul atât negativ, cât și pozitiv.

Din aprilie te focusezi pe carieră. Înarmează-te cu răbdare, căci uneori lucrurile nu ți se vor părea roz. Aminteşte-ţi cine eşti şi ce vrei de la viaţă.

Rac

Devii extrem de preocupat de studiile și cariera ta, acesta fiind un lucru foarte bun. Ai nevoie de curaj pentru a-ți duce până la capăt toate planurile și pentru a-ți transforma visele în realitate.

De asemenea, îți vei reevalua relația, iar dacă realizezi că aceasta este una toxică, o vei încheia imediat.

Leu

La început de an te vei simți neînțeles, iar acest lucru poate fi cauzat de lipsa de comunicare. În luna februarie, vei avea oportunitatea să te relaxezi, iar dacă te vei încăpățâna să lucrezi încontinuu în această perioadă, lucrurile vor eșua.

Toamna se vor produce schimbări, care te vor scoate din ritm, însă care-ți vor aduce succes.

Fecioară

Deși totul merge ca la carte în viața ta, te simți neliniștit. Te axezi pe carieră, însă încearcă să-ți acorzi în primul rând timp ție.

În luna noiembrie vei avea parte de un eveniment major pe plan sentimental. Dacă treceți cu brio, tu și partenerul tău sunteți sortiți unul pentru celălalt. Orice s-ar întâmpla însă, spre final de an îți vei recăpăta linistea.

Balanţă

Lucrurile stau în mâinile tale, iar întregul an depinde de modul în care vei acționa. Pe plan profesional, ești nevoit să muncești mult mai mult pentru a-ți păstra poziția și să acționezi când este momentul.

Finalul anului îți va aduce activitate frenetică pe plan amoros. Vei învăța spre final de an că lucrurile depind numai de tine.

Scorpion

Dacă în 2016 ai avut ghinion cu carul, să știi că în 2017 te așteaptă adevărate miracole. Fii pregătit să le întâmpini.

Toamna va reprezenta perioada ideală pentru a-ți schimba statutul.

Săgetător

Planurile par să se concretizeze, dar te așteaptă și niște schimbări care-ți vor da planurile peste cap. Vei întâlni pe cineva care îți va permite să fii mai bun.

În perioada lunii aprilie vei avea parte de unele conflicte și vei fi nevoit să te concentrezi la locul de muncă. În anul care vine, vei cunoaște multă lume și vei stabili noi relații, totodată vei ,,face curățenie” în lista de prieteni actuali.

Capricorn

În 2017 trebuie să te bucuri de prezent. Se anunță o perioadă a schimbărilor, însă nu te aștepta la cel mai rău.

În primele luni ale anului, vei cunoaște lume nouă, cu care vei interacționa pe parcursul anului. Trebuie să profiți de oportunitățile care apar.

Spre toamnă ar fi bine să-ți găsești un hobby, căci vei avea nevoie de relaxare.

Vărsător

În 2017 vei recunoaște că nu te mai poți minți pe tine însuți. Vei avea parte de un an de pregătiri și transformări interioare.

Până în luna mai te așteaptă o perioadă complicată, unde te vei simți dominat de presiunea celor din jur.

Din luna septembrie este indicat să te concentrezi pe planul sentimental. Dacă nu ai pe nimeni, e posbil ca una din cunoștințele tale să te șocheze de-a dreptul cu dezvăluirile sale.

Peşti

În 2017 vei fi mai concentrat și tolerant decât deobicei, dar și vei rupe bariere.

În prima parte a anului te vei concentra pe carieră, iar în a doua pe relațiile personale.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin