Iuliana Beregoi: „Bradul din povestea mea, împodobit cu ouă Kinder” | Generații în povești de Crăciun

Foarte curând, interpreta Iuliana Beregoi face majoratul, dar vrea să poarte copilul din ea prin toate vârstele. Chiar dacă Generaţia Z vine cu alte reguli, cadoul de sărbători rămâne o lege nescrisă. Iuliana are peste jumătate de milion de followeri, iar de Anul Nou cam toţi vor sub brad bilete la concertele ei.

Cele mai frumoase și așteptate momente la sărbătorile de iarnă sunt concertele mele. Acolo încerc să ofer cele mai calde zâmbete și cele mai sincere îmbrăţișări pentru toţi cei care cred în mine și mă urmăresc.

Îmi place să primesc daruri și tot cu aceeași dragoste să le ofer. La fiecare vârstă, cadourile au fost altele, la început îmi făceau cu ochiul de sub crengile argintii păpușile și ciocolatele. Iar azi pot deja să-mi permit singură cadourile pe care mi le doresc.

I-am scris odată Moșului să-mi aducă aripi de Zână, în acea seară am dormit cu bunica și doream să urmăresc fiecare apariţie feerică în casa noastră. Chiar dacă astăzi înţeleg că părinţii au făcut posibilă apariţia acelor aripi, eu știu sigur că l-am văzut pe Moș Crăciun cel adevărat sau visul meu a fost prea aproape de pământ.

Anul viitor ating majoratul, dar mă simt un copil. Nu cred că este o diferenţă și nici timpul nu va permite să ni se fure ceea ce este mai frumos. Și, la urma urmei, atât timp cât părinţii sunt lângă noi, avem tot dreptul să decidem când vrem să creștem și când nu.

Ca toţi copiii, am fost cu colindatul, eu și sora mea mergeam pe la toţi locuitorii din preajmă și pe la bunici. Ne plăcea enorm de mult să coborâm la vecinul de la primul etaj, acolo știam că primim cozonac din Italia, pufos și bun la gust. Pentru acel gust puteam să învăţ și mai multe colinde, merita. (zâmbește)

Acum nu mai merg cu colinda, toţi mă recunosc și ar părea ciudat. Excepţie mai pot face mergând la bunicii, întotdeauna știam că ne dăruiesc bani, iar în mintea mea îmi făceam și notiţe pentru ce urma să fie cheltuiţi.

Nu am jucat niciodată rolul Fulguţei, eu sunt Iuliana. Nu-mi înlocuiesc rolul și numele pentru nimic. Știu cel mai bine să fiu eu!

Ca toţi copiii, am aruncat cu bulgări, am făcut tuneluri de omăt, am mers la săniuș, pentru asta suntem, să facem iarna mai zglobie.

Am încercat în nenumărate rânduri să fac babe de omăt, dar niciodată nu le-am putut duce până la capăt. În schimb, le terminau alţii. La final putem să adaug doi cărbuni, un morcov și o basma pe fruntea babei ca să nu-i fie frig.

La schiat am fost o singură dată, anul trecut. Îmi amintesc cum un băiat era cu snowboard, fiind înaintea mea pe aceeași pârtie, la un moment dat, a vrut să schimbe traiectoria și s-a întors drept în faţa mea. Am căzut cu tot cu schiuri peste el, nici măcar nu am reuștit să mă supăr că și-a cerut scuze și a dispărut. A fost unica experienţă, dar prefer mai mult săniușul.

Dar dacă aș avea mai multe oferte, sigur că aș alege piscina. Îmi place apa fierbinte în aerul rece. Aștept precum toată lumea să vină iarna, dar nu aștept cu atâta drag frigul. Sunt două lucruri diferite.

Cred în horoscop, sunt Rac, mai dau înapoi, dar am noroc de oamenii care mă ajută să merg înainte și mă opresc să fac pașii înapoi.

Nu mă atașez de lucruri, nu am ceva la care să ţin foarte mult. În schimb îmi amintesc de unele momente cu mult drag.

Cea mai mare provocare a fost când am împodobit bradul de Crăciun cu ouă Kinder. A trebuit să fiu foarte atentă la felul cum le fixez și, în același timp, să rămână integre. Pe cât de migălos a fost procesul, pe atât de plăcut am vizualizat rezultatul. A fost tare fain, mai târziu, să le mâncăm unul câte unul împreună cu sora mea.

Acum, de sărbători, avem brad artificial. Totuși câţiva ani la rând în casa noastră a fost miros de brad natural și verde de pădure, dar când o vedeam pe mama că era nevoită să dea cu aspiratorul de 5 ori pe zi, am zis să renunţăm. Lăsăm brazii să rămână prieteni cu aerul și natura de afară.

O singură dată am întâlnit Anul Nou în drum, mergeam spre un concert, dar, de regulă, sunt acasă, cu familia. E un noroc sau nu, dar fiindcă în ziua de 31 decembrie sunt invitată la evenimente, ajung aproape de ora fixă când magia este deja prin toată casa.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin