Iuliana Beregoi, Descoperirea anului 2017, potrivit revistei „VIP magazin”

E un adevărat fenomen în rândul adolescenților de acum. Adună milioane de vizualizări la clipurile ei de pe YouTube, inspiră tinerii, cucerește internetul, scenele din țară și de peste hotare. Vorbim despre Iuliana Beregoi, tânăra de doar 13 ani care își conturează un viitor promițător în lumea muzicii, a filmului și a vloggingului. Nu se oprește aici, aspirațiile ei fiind din ce în ce mai mari.

Anul 2017 a fost bogat în evenimente pentru mine. Am reușit să lansez piesele proprii, am ajuns în finala mare la concursul din Rusia „Голос Дети”, unde am reușit să cânt o piesă în limba română, iar, în România, mi-a fost oferită oportunitatea să mă filmez în primul serial de acțiune pentru copii, „Lara”. Vreau să le mulțumesc fanilor care îmi urmăresc activitatea și sper să nu îi dezamăgesc.

Mă simt un adevărat membru al Generației Z, generația celor care nu au frică să spună ce gândesc, să lupte pentru aspirații și să scape de inhibiții. Pe lângă asta, cred că prin melodiile mele și prin mesajul lor îi ajut pe cei ca mine să treacă mai ușor peste zilele mai grele și le dau speranță. Cred acest lucru datorită zecilor de mii de comentarii sau de mesaje de pe rețelele de socializare şi de pe YouTube.

Nu mă consider superioară nimănui, în niciun domeniu. Eu doar fac ceea ce iubesc să fac, vlogging și muzică. Probabil de aici vine succesul. Oricine poate face asta. De fapt, acesta este mesajul pe care vreau să îl transmit Generației Z. Tu poți fi extraordinar, trebuie doar să crezi în asta și să acționezi prin a face ceva constructiv.

Nimic nu vine din senin. Munca este cheia oricărui succes. Pe lângă faptul că lansez melodii și am apariții în filme, în spatele acestora e implicarea unei echipe care mă susține și crede în mine. De aceea, le mulțumesc pentru tot ceea ce fac.

Dacă nu aș fi avut dorință, talent, părinții alături și nici șansa de a cunoaște oameni de valoare care au crezut în mine și m-au ajutat, nu aș fi ajuns până aici.

Cifra care contează pentru mine constă în milioane de ascultători sau privitori pe care i-am atins cu muzica și cu vlogurile mele și pe care, sper, i-am inspirat.

Cea mai importantă distincție de-a mea din 2017 a fost una sufletească, dacă pot spune așa. Când am urcat pe scenă la primul meu concert cu bilete din România, mai exact, la București, la Cinema Pro, pe 2 aprilie, am văzut că sala era plină și toți strigau numele meu, atunci m-am simțit împlinită sufletește.

Fişier

Data şi locul naşterii: 13 iulie 2004, or. Orhei

Studi: elevă la LT „Alecu Russo”, or. Orhei

 

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: arhiva personală

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin