Iuliana Beregoi – Omul Anului 2021

Fişier

INTERPRETĂ, VLOGGER

DATA ȘI LOCUL NAȘTERII: 13.07.2004, OR. ORHEI

STUDII: ELEVĂ LA LT „ALECU RUSSO”, OR. ORHEI

COORDONARE: EUGENIA ION

FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Am un plan de cucerire a lumii

Iuliana Beregoi este cea mai expresivă și celebră interpretă a generației Z de pe ambele maluri ale Prutului. Adună milioane de vizualizări la videoclipurile și vloggurile sale. Este atât de perseverentă în tot ce face, încât statutul de artistă internațională este doar o chestie de timp pentru ea. În anul 2021 a reușit să susțină un concert cu zeci de mii de spectatori, iar în prezent este antrenată în noi proiecte incendiare.

Anul 2021 a fost unul extrem de important pentru mine și, probabil, așa voi zice în continuare despre fiecare an care trece, pentru că încerc să dau tot ce am mai bun de fiecare dată. Pe plan personal și profesional a fost totul așa cum mi-am dorit.

Pandemia probabil ne-a unit și mai mult, ne era dor tuturor de concerte. Ne era dor de fanii noștri și probabil și lor le era dor de noi. Cred că pandemia ne-a ajutat să strângem atât de mulți spectatori la concertul meu – după o pauză foarte mare. Revenirea a fost bombă.

Întotdeauna durează mult să mă pregătesc de aceste show-uri, dar e o distracție pentru mine. Mă distrez de fiecare dată când creez momente de neuitat. Sunt experiențe mișto, care mie personal îmi plac foarte mult.

Curând voi face 18 ani și mă simt mai diferit pentru că în sfârșit o să am carnet de conducere. În rest, nu cred că o să se schimbe prea multe chestii. Tata și mama mi-au zis o vorbă: „Atâta timp cât noi trăim, tu încă ești copil”. Așa că nu cred că o să se schimbe ceva.

Eu nu mi-aș fi văzut altfel copilăria decât așa cum mi-am trăit-o. Pentru că eu asta voiam să fac în timpul meu liber. Voiam să cânt, să dansez, voiam să mă filmez. Consider că mi-am trăit copilăria din plin.

Nu m-am gândit niciodată la concurență. Eu mi-am văzut de treaba mea și întotdeauna am încercat să mă simt specială și diferită de toată lumea și cred că asta ar trebui să facă toți artiștii și toată lumea în general.

Cel mai mare vis al meu este să fiu o artistă internațională și o să tind până o să ajung la el.

Nu pot să zic că am un model de la care mă inspir constant. De obicei, când găsesc ceva pe Internet care îmi place, neapărat îi trimit Alinei, managera mea, și discutăm. De foarte multe ori noi suntem cei care venim cu ceva nou. Ne place să fim primii.

Și actoria, muzica și vloggingul sunt cele mai importante ocupații pentru mine. Vreau să continui pe toate aceste trei căi și să ajung cât mai sus, așa ar trebui să fie un artist complet.

Premiile sunt foarte importante pentru un artist. Ele îți ridică cheful de muncă și îți dau mai multă încredere în tine. Este un moment foarte plăcut, e ca un semn de mulțumire.

Toată lumea știe cum este Iuliana, acasă, pentru că filmez foarte mult din viața mea de zi cu zi. Toată lume vede cât sunt de nebună în sensul bun.

Am un plan de cucerire a lumii și sigură că o să ajung acolo unde îmi doresc. Niciodată nu o să renunț la visurile mele.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin