Ivana Trump și Gianluca Mech au lansat Italiano Diet la New York!

Recent, în Statele Unite a fost lansată Dieta Tisanoreica în cadrul unei conferințe de presă desfașurate miercuri seara la Plaza Hotel din New York, eveniment la care au luat parte Ivana Trump si Gianluca Mech. Peste 50 de jurnaliști au fost acreditați pentru conferința de presă, transmisă live pe multe canale din Statele Unite, de la CNN la Fox News.

Ivana Trump și Gianluca Mech au lansat oficial în Statele Unite Italiano Diet și au demarat o amplă campanie socială care își propune să reducă rata obezității în cadrul populației trecute de vârsta de 30 de ani. Conferința de presă a avut loc miercuri după-amiază la Plaza Hotel din New York în prezența a peste 100 de jurnaliști americani și străini.
ivana-gianluca-mech-6
Dieta low-carb „Italiano Diet” include produse realizate din extracte de ierburi, biscuiți inveliți în ciocolată neagră (20$ cutia) sau paste integrale realizate din fibre (14$). Este o combinație între dieta ketogenică și dieta Mediteraneană. În cadrul conferinței de presă, Gianluca Mech a declarat că a început această dietă după ce tatal lui a murit din cauza obezității.

ivana-gianluca-mech

Ivana Trump a declarat în cadrul conferinței că și-a propus să reducă rata obezității în Statele Unite. „Obezitatea este o calamitate în America, iar prin acest parteneriat cu Gianluca Mech intentionam sa lansam o campanie în acest sens. Trebuie să mănânci conștient, însă fără să te înfometezi. Italiano Diet este alternativa și mă bucur mult că am descoperit produsele minunate ale lui Gianluca”, spune Ivana Trump.

Produsele lui Gianluca Mech se găsesc acum și în farmaciile din Republica Moldova.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin