Johnny Depp a oferit primul interviu după divorțul scandalos: „Celebritatea îmi întunecă libertatea”

Johnny Depp a oferit primul interviu după divorțul de Amber Hurt, dar și primul interviu după o pauză de trei ani în carieră. O să vă dezamăgim, dar interviul nu este despre fosta soție. Actorul a vorbit despre revenirea în cinematografie după ce l-a jucat pe Ludovic al XV-lea.

 Acesta este primul rol din ultimii trei ani, marcați de scandaluri.

Filmul este realizat de o regizoare franceză și ne spune povestea lui Ludovic al XV-lea și amanta lui favorită.

„Nu m-am gândit niciodată să joc rolul unui rege, chiar dacă e vorba despre o figură complexă. Când te uiți cu atenție la ce înseamnă să fii rege, când intri in microcosmosul lui, în cele mai intime momente, realizezi că are și el slăbiciunile lui, că poate fi derutat și că nu are răspunsuri pentru toate întrebările. Are temerile lui și face lucruri ciudate. Regii sunt oameni normali care s-au născut și au fost crescuți să scape de anumite emoții când e nevoie. Iar acest lucru e fascinant.”

Aș putea spune că mă simt apropiat de dorința lui de a fi un om normal. Din cauza că media îmi creionează o anumită imagine, se creează această confuzie despre adevărata mea identitate. Celebritatea îmi întunecă libertatea. Câteodată, mi-ar plăcea să merg la plimbare și… nu știu… să adopt cateluși și să mă joc. Și ar fi fost frumos să-mi pot duce copiii la mall când erau mici. Dar era ceva greu de realizat. Ultimul lucru pe care mi-l doream era ca cei mici să mă vadă pe mine sau pe mama lor ca pe cineva străin, din afară”, a declarat actorul.

Citește pe alistmagazine.ro interviul integral.

Actorul a participat și la festivalul de film de la Cannes, unde a fost aplaudat în picioare pentru interpretarea acestui rol.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin