Julia Sandu – profesoară de vocal și mișcare scenică

Cu fiecare picătură de dragoste în plus, Julia Sandu își crește visele alături de micii ei discipoli, cu care își împarte aproape fiecare zi. De la 3 anișori și-a transformat dorinţele în Picături Muzicale, iar azi culege magia cadourilor de sub brad împreună cu eroii săi. Interpreta se bucură de rezultatul muncii sale și continuă să strălucească tot mai mult și mai mult, alături de copiii cu care își petrece practic tot timpul, învăţând și descoperind arta muzicii.

Sunt parte a Ansamblului vocal „Picături muzicale” de la 3 anișori, pe atunci elevă, astăzi profesoară. De atunci lumea s-a schimbat la modul general, societatea în sine a evoluat, copiii de azi se deosebesc de copiii de ieri. Azi trăim alături de generaţia tik-tok-erilor, a vlogger-ilor, a youtuberilor, totul se vede și se aude. Fiecare zi este o nouă provocare. Din fericire, reușesc să fiu pe aceeași undă cu discipolii mei, le știu gusturile și preferinţele muzicale, idolii lor sunt și idolii mei. Am reușit să le câștig încrederea și știu cum să le captez atenţia zi de zi… 

Îmi place cel mai mult spiritul liber al copiilor, îndrăzneala, curajul lor, talentul, oportunităţile care ni se deschid în faţă cu fiecare zi.

Eu sunt extrem de mândră de discipolii mei. Ei sunt creaţia mea, am presărat în jurul lor praf de stele și el s-a lipit și a început să creeze minuni. Facem împreună o echipă minunată. Atunci când merg cu ei la Festivaluri Internaţionale, stau cu fruntea sus, noi mereu venim cu premii acasă.

Picături muzicale e a doua mea casă, e locul meu de creaţie, de recreere, oaza mea de bucurie. Niciodată nu am ieșit din casă cu gândul că merg la job. Eu merg de acasă, acasă, eu mă fac frumoasă pentru micii mei admiratori, știu că mă apreciază, uneori îmi dau sfaturi în materie de modă, fetiţele vor să mă copieze și eu am grijă să nu le dezamăgesc.

Picături muzicale are peste 20 de ani. Atâta timp cât vom avea în ţara asta picături de dor și dragoste de neam, copii sănătoși și părinţi care investesc în viitorul lor, atâta timp va fi studioul „Picături muzicale”. Eu sunt o picătură muzicală care a crescut într-o fântână nesecată de dragoste și experienţă muzicală pentru generaţia în creștere și merg prin viaţa de mână cu „Picături muzicale”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin