LA UN AN DE ALTO

PREMIUM BANKING ÎN MOLDOVA

La început de iulie, maib a celebrat împreună cu comunitatea clienților alto un an de la lansarea serviciului de premium banking. Petrecerea, plină de eleganță și rafinament, a fost susținută de Visa.

În cifre, un an de alto înseamnă mii de clienți care formează comunitatea alto; 12 zone dedicate alto, în capitală și regiunile țării; 16 manageri alto dedicați; 365 de zile de experiențe fericite pentru comunitatea alto.

În experiențe, alto înseamnă deservire personalizată; manager personal; concierge dedicat; asistență 24/7; produse și servicii exclusive; evenimente și proiecte speciale.

Giorgi Shagidze, Președintele maib, afirmă că este încântat de rezultatele primului an de activitate al alto și de experiențele în premium banking pe care le creează clienților. Scopul alto este de a oferi servicii complexe de banking distincte de cele tradiționale.

Evenimentul aniversar cu genericul „O zi cu alto” a fost memorabil. Pe lângă atmosfera relaxantă, potrivită perfect unui debut de weekend, oportunități de networking, muzică selectă, clienții au aflat despre o serie de inovații și produse noi care vor completa în scurt timp portofoliul alto. De asemenea, au lăsat mesaje despre experiența lor de banking premium și idei de evenimente care să completeze suita evenimentelor organizate pentru comunitatea alto cu genericul „zilele alto”, dar și au urmărit cum bucătarul-șef Petru Chicu, asistat parțial și de chat GPT, a gătit un desert savuros, apreciat cu calificativul „absolut delicios”. Totodată, cei mai norocoși, prin tragere la sorți, au câștigat câte o invitație pentru două persoane la festivalul Tsinandali, iar un client a intrat în posesia unui voucher pentru o creație cu stil semnată de vestita designeră vestimentară Valentina Vidrașcu.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:„Alto este altceva decât exista în sectorul bancar din Moldova, iar numele alto anume aceasta și sugerează: pe de o parte – altitudine, înălțime, premialitate; pe de altă parte – că e altfel, e altceva. Mai exact, alto oferă noi oportunități pe care le creăm pentru a inspira clienții să cucerească noi înălțimi.”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin