Laboratorul medical „Invitro Diagnostics”: Bucuroși să confirmăm că sunteţi sănătoși!

Boris Gîlca este doctor în știinţe medicale, medic-ginecolog de categorie superioară, magistru în sănătate publică și magistru în relaţii internaţionale, lector universitar la Școala de Management în Sănătatea Publică / USMF „N. Testemiţanu”.

Cariera profesională:

1997-2003: director al Centrului Sănătăţii Femeii „Dalila” (programul de parteneriat în medicină moldo-american);

2001-2015: reprezentant-adjunct al Fondului ONU pentru Populaţie în R. Moldova;

2015-2016: consilier principal de stat al prim-ministrului în domeniul sănătăţii și al dezvoltării sociale, viceministru al muncii, protecţiei sociale și familiei, șef de cabinet al viceprim-ministrului în domeniul social.

274a9804_optLaboratorul medical „Invitro Diagnostics” este o nouă provocare pentru mine în urmărirea soluţiilor inovatoare pentru sectorul de sănătate. Reprezentăm un proiect naţional și ne mândrim cu acest fapt, având peste doi ani de activitate. Am depus eforturi inimaginabile, dar a meritat: suntem cel mai performant laborator medical din Republica Moldova. Deţinem tehnologii unice, de ultimă generaţie, din industria mondială de laborator, echipamente europene și americane, folosim doar teste și consumabile originale de la producători ce respectă marcajul CE. Însă cea mai mare valoare este echipa noastră de profesioniști – cei mai buni specialiști din ţară. Spun acest lucru referindu-mă la toţi colegii mei minunaţi – asistentele de la recepţie, asistentele medicale, biologii, medicii și tehnicienii laboranţi.

În plus, din acest an de studii universitare, laboratorul ­„Invitro Diagnostics” a fost acreditat ca bază clinică de instruire, prin rezidenţiat, a Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemiţanu” pentru formarea viitorilor ­medici-laboranţi.

Ne concentrăm pe cele mai bune parteneriate cu toate laboratoarele medicale, publice și private, nu în spiritul concurenţei, dar printr-o cooperare și dezvoltare profesională ascendentă. Astfel, avem cu toţii doar de câștigat.

„Invitro Diagnostics” are cel mai mare portofoliu de investigaţii medicale (mii de teste): hematologice, hormonale, alergologice, de biologie moleculară și testări genetice, citologice, histologice, analize anticorpi, markeri infecţioși (patologii autoimune ale ficatului), markeri cardiaci, markeri tumorali (pentru bio-prognosticarea riscului de cancer – de ex. cancerul glandei mamare, cancerul ovarian etc.), infecţii urogenitale, pregătirea pentru sarcină, diagnostic de infertilitate masculină și feminină, teste noi și unice. Arsenalul de analize medicale este constant actualizat și completat. Spre exemplu, astăzi doar laboratorul nostru efectuează testul la Florocenoză – un test fundamental de ginecologie.

Din circuitul de laborator „factorul uman” este eliminat complet, datorită sistemului de testare automatizat, care asigură precizia analizelor medicale. Rezultatele testelor sunt confirmate de sistemul internaţional de evaluare externă a calităţii RIQAS / RANDOX din Marea Britanie. Astfel, ­„Invitro Diagnostics” este unica instituţie medicală din Republica Moldova care întrunește cerinţele internaţionale de control al calităţii în medicina de laborator.

274a9935_optCalitatea este completată cu rapiditate: majoritatea testelor (95 %) sunt efectuate imediat sau timp de o zi. Folosim, fără precedent în ţară, tehnologii informaţionale avansate în circuitul de laborator medical: în primul rând, clientul este anunţat printr-un SMS despre executarea analizelor. Rezultatele sunt transmise pe adresa electronică autorizată de client, iar în „Cabinetul personal”, pe www.invitro.md, toate investigaţiile medicale pot fi vizualizate și stocate on-line și urmărite în dinamică. Serviciile pot fi achitate on-line cu cardul bancar: rapid, sigur și convenabil.

„Invitro Diagnostics” are cinci centre de recoltare a analizelor medicale (în laboratorul central și în sectoarele or. Chișinău). Folosim cu stricteţe standardele internaţionale preanalitice și sisteme vacuum monoutilizabile care exclud orice contact cu mediul înconjurător, protejând materialul biologic în timpul transportării.

Totodată, asigurăm prelevarea sângelui și la domiciliu – un instrument comod în primul rând pentru femei gravide, pentru copii sau pentru persoane cu dizabilităţi. Pentru persoanele cu nevoi speciale, serviciile de prelevare la domiciliu sunt gratuite. Din respect pentru codul instituţional de etică, dezvoltăm responsabilitatea socială corporativă, implementând principiile și acţiunile cu privire la susţinerea categoriilor sociale defavorizate.

Mereu ne bucurăm de analizele bune ale clienţilor noștri. Pacienţilor le suntem alături pentru a-i ajuta în refacerea deplină a sănătăţii lor, adevăr ce poate fi confirmat de fiecare dintre ei. Totuși, ca să vă convingeţi singuri, accesaţi serviciile noastre!

Adresa:

str. N. Testemiţanu 19/1

Chișinău, MD2025

tel. 022 903-999; www.invitro.md

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin