Laura Manoli, creatoarea păpușilor cu suflet

Arta decorului nu cunoaște limite, iar Laura Manoli este conștientă de acest lucru. Creează adevărate bijuterii ce poartă amprenta copilăriei, păpușile Olly Dolly, dar și buchete de flori, Laurette Flowers, pentru cea mai importantă zi din viața unei femei. Este o adevărată profesionistă, căci datorită măiestriei sale a organizat peste 20 de workshopuri individuale de creare a păpușilor pentru elevele sale din Moldova, Italia, Marea Britanie, Belgia și România, unde mai pui că produsele discipolelor sale constituie un motiv de mândrie pentru Laura. Despre proiectul de suflet al Laurei Manoli, aflați în materialul de mai jos.

Împreună cu fiica mea, am decis să lansăm acest proiect original sub denumirea „Olly Dolly” (Olly – de la numele fiicei Olivia). Eu nu aş numi-o afacere, ci mai mult o pasiune sau, mai bine zis, un proiect de suflet, căruia i-am dat naştere acum doi ani.

Mă dedic în totalitate acestei pasiuni în timpul liber, în afara orelor de serviciu, pentru că mai sunt şi angajată într-o instituţie publică. Bineînţeles că apelez adesea şi la ajutorul fiicei, ea ocupându-se de ultimele detalii la finisarea procesului de stilizare a păpuşilor (make-upul şi coafura lor).

shtift007-2page_99_optOriginalitatea produselor mele se exprimă prin „personalizarea” fiecăruia până la mici detalii (culoare, lungime, păr, ţinută etc.). Toate păpuşile sunt confecţionate sută la sută manual din materiale naturale de calitate superioară. Datorită aspectului lor drăgălaş, consider că sunt mai degrabă nişte „bijuterii” pentru decorul oricărui spaţiu, nu doar al copiilor.

Încerc neapărat să introduc detalii inedite în crearea păpuşilor, astfel încât fiecare să fie unică în felul său.

shtift136-2page_99_optÎn afară de obiectele handmade, mă pasionează şi alt domeniu creativ – floristica – el fiind „născut” înaintea proiectului „Olly Dolly”, în 2014. Îmbin aceste activităţi cu mare drag (iarna creez păpuşi, iar în sezonul nupţial – buchete).

Mesajele frumoase de mulţumire de la clientele mele mă fac cu adevărat fericită şi mă motivează şi mai mult în ceea ce fac. Iar atâta timp cât lucrările mele sunt solicitate şi aduc bucurie sutelor de persoane, voi continua să mă implic în totalitate acestei frumoase pasiuni.

facebook: Manoli Laura

instagram:_olly_dolly_

instagram: laurette_flowers_

tel: 069233433

Text: Virginia Braga

Foto: Thomas Shtift

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin