Lia Pogolșa: Port sub inimă o inimă de fetiță

În acest an, visul ei de a deveni și mamă de fetiţă devine unul realizabil. Lia Pogolșa trage linia și trece într-o nouă dimensiune, mai bogată și mai împlinită spiritual. În paralel, toate îi merg bine, iar ea nu uită să poarte recunoștinţă și mulţumire pentru toate momentele speciale din viaţa ei. Munca sa prinde contur cu fiecare zi, așa că foarte curând pe rafturile bibliotecilor se va găsi cartea #33MameDigitale – povești de succes ale femeilor care au lansat proiecte pe online. Succes!

Anul 2021 a fost unul UNIC și MAGIC. Cel mai bogat an din toate punctele de vedere. Și asta am simţit chiar din primele zile. Atunci am început să cred că am tot ce îmi doresc, că fac ceea ce-mi place și nu mă obosesc să absorb din plin ceea ce îmi aduce împlinire și fericire.

Port recunoștinţă pentru oamenii care au apărut în viaţa mea. Recunoștinţă pentru evenimentele care mi-au adăugat mai multă credinţă că sunt aici și acum pe calea cea bună. Recunoștinţă pentru bărbatul de lângă mine care mă acceptă și iubește așa cum sunt. Recunoștinţă pentru cei doi copii ai noștri care se bucură din plin și ne mulţumesc pentru familie. Recunoștinţă pentru toţi clienţii care au încredere în mine, pentru toate proiectele prin care am conectat cu ei. Recunoștinţă Domnului pentru Darul cu care ne-a binecuvântat, de a fi din nou părinţi.

Sunt conștientă că totul se întâmplă pentru că asta ne dorim noi din plin și în acest an mi-am permis să visez și să atrag tot ce îmi lipsea cel mai mult. Acum simt energia ei din burtică, iar în câteva zile o voi avea în braţe. EA este minunea acestui an. A venit la timpul potrivit, alegându-și părinţii, fraţii și numele. 

Pe lângă aceste luni de grijă și emoţii ale sarcinii, am trăit momente frumoase alături de familia mea de acasă, de familia mea din online – Comunitatea #MameDigitale și familia mea internaţională – toţi clienţii și partenerii Kangen, Enagic.

Au mai rămas puţine zile și deja am început numărătoarea inversă. Anul acesta Crăciunul va fi special, pentru că îl vom sărbători în cinci. Toţi suntem în așteptarea acestei minuni. Mi-am dorit să retrăiesc aceste emoţii deosebite din prima clipă când am aflat de sarcină și m-am bucurat de fiecare moment important din fiecare zi a ei. Simt o energie pozitivă și de nedescris, ceea ce mi-a lipsit în sarcinile anterioare. Apreciez acest dar din partea soţului și-i sunt recunoscătoare.

În perioada de sarcină mi-am permis să fiu femeie și să simt responsabilitatea fiecărui membru de familie. Am simţit grija lor pentru mine, respectul soţului și dragostea fraţilor pentru surioara mai mică. Recunosc, după 9 ani, această sarcină se simte mult mai profund, chiar și la 35, iar așteptarea este mai mult decât o binecuvântare…

Comunitatea Mame digitale și Kangen au crescut în paralel. Aș spune că în acest an proiectul a prins contur atât la nivel local, cât și internaţional. Am lansat câteva programe noi marca #MameDigitale și am lărgit echipa alături de care creștem în diasporă, ajutând femeile să-și dezvolte propriul proiect și/sau să câștige din online. Am negociat și ajutat noi parteneri distribuitori oficiali care dezvoltă și promovează compania japoneză Enagic – Apă Kangen în alte 9 ţări, eu le sunt mentor și investitor pentru startul lor. 

Decembrie este luna în care avem ocazie multiplă de a sărbători: 2 ani de proiecte #MameDigitale cu peste 350 de participante la programale noastre, 2 ani de Enagic oficial în Moldova cu peste 130 clienţi și peste 20 de parteneri, ziua mea, 2 ani pentru Agenţia de Marketing KmZero din România cu clienţi din diasporă, nașterea fetiţei – cel mai important eveniment al anului. Iar sărbătorile de iarnă vom completa atmosfera, alături de familia și părinţii noștri.

Am o practică prin care provoc și alte persoane printr-un maraton al celor 31 de întrebări ale anului 2022. În fiecare zi a lunii avem de răspuns la o întrebare. În ziua a 6-a sună exact așa: Mă imaginez/vizualizez peste 8-12 luni alături de familia mea, petrecând vara-iarna în altă ţară pentru câteva luni, fetiţa deja va alerga, copiii mai mari savurează din plin soarele/ fructele, jucându-se toţi 3 împreună. Eu și soţul avem obiective îndrăzneţe: schimb de ţară pentru câteva luni pentru a deschide noi francize Enagic unde vrem să investim, schimb de mediu și oameni, libertatea de a călători și de a munci în același timp, atingerea obiectivului de obţinere a unei pensii pasive pe viaţă și dezvoltarea altor venituri pasive pentru noi și copii. Chiar dacă încă nu au 18 ani, le construiesc de acum business-ul lor, care le va aduce în 8-10 ani venit pasiv.

Sărbătorile de iarnă semnifică depănare de amintiri și povești lângă sobă acasă la părinţi, alături de nepoţei, cadouri și surprize dragi, revedere cu rude/prieteni pe care nu i-am mai văzut de multă vreme și desigur planificarea anului 2022, totalizarea anului curent printr-un colaj de video/poze – cele mai importante momente din an. Bucatele și mirosul de portocale sunt doar un bonus care ne teleportează în copilărie.

Revelionul acesta va fi primul an în care vom sărbători ACASĂ toţi 5 împreună, iar cine are de venit, să vină, ușile vor fi deschise. Nu voi găti eu, pentru că bunica o va face ca pe vremuri, nu voi călători sau voi prinde Anul Nou pe undeva prin lume cum am făcut-o în ultimii 7 ani cu copiii. Vom savura sărbătorile în Familie și vom fi recunoscători pentru ceea ce avem și ne-a lipsit.

În 2022 va fi scoasă la tipar cartea la care am lucrat acest an: #33MameDigitale – povești de succes ale femeilor care au lansat proiecte pe online.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin