Lucia Berdos, femeia cu trei copii și tre afaceri de proporții!

Echilibru. I se potrivește perfect acest cuvânt, pe care-l transformă într-un mod de viață, un studiu continuu și dedicație. Trei copii, trei afaceri de proporții, o fundație cu nenumărate misiuni caritabile, comunicare zi de zi cu zeci și sute de oameni… iar, de cealaltă parte a aceleiași vieți, este doar ea cu sine, yoga, meditație, alimentație sănătoasă, acceptare și dezvoltare. Ceea ce ne văd ochii, într-un final, este o femeie model.

LuciaBerdos: Director General „Berd’s Design Hotel”, Salon „Cristis”, „Spa by Berd’s”, Restaurant „Mezzo”, Director Fundația „Felicia”

Ziua în care se privește în oglindă și îi place ce vede – probabil că aceasta este cea mai extraordinară zi din viața oricărui om, și a unei femei, dacă vorbim acum la acest subiect, când vii în fața oglinzii și te vezi acel adevărat, cu toate calitățile bune și rele, cu toate laturile puternice, care te mișcă înainte și cu toate fricile, frustrările care le accepți pentru a le depăși și a merge înainte. Și ești mulțumit. Această cale de a veni în fața ta și de a te cuprinde, privindu-te în oglindă, poate fi și lungă, și scurtă, și ușoară, și foarte complicată… Important este să-ți dorești să ajungi în acest punct, să accepți și să mergi cu această descoperire, rămânând autentic și ceea ce ești tu cu adevărat.

Oamenii din jur te ajută să te cunoști, iar cel mai bine te ajută cei mai apropiați – familia… aici sunt oglinzile noastre cele mai mari și cele mai profunde.

Nu cred că ar exista vreo taină care nu aș vrea să o afle lumea despre mine, aș fi deschisă și eu să le recunosc, probabil. Pentru că cea mai grea acceptare este a noastră față de noi înșine. Atunci când tu descoperi o calitate nu tocmai cea mai bună în tine, este foarte greu să o accepți, cel puțin pentru mine așa e. Iar, odată acceptată, nu cred că ar fi o problemă să o recunoști și celorlalți.

Cel mai frumos lucru despre mine, care l-am descoperit la un training, a fost că nu am probleme de comunicare, sunt deschisă și sociabilă, îmi place să interacționez cu oamenii, să fiu sinceră, receptivă și generoasă. Dar nu pot să zic că nu am descoperit și alte calități nu tocmai care m-au bucurat. Dar, dacă nu mă întrebați, nu le spun. Le-am acceptat și sunt mai atentă acum.

Cea mai mare transformare a mea a fost atunci când am înțeles că viața nu este dată pentru suferință și scopul nostru aici este să fim fericiți. Și am început să-mi analizez gândurile și să conștientizez că multe din ele nu sunt ale mele, iar pe cele care nu îmi aduc beneficii, am depus efort să le schimb.

Această perioadă sub pecetea Covid-19, chiar o văd una deloc ușoară în afaceri, dar, totodată, și foarte provocatoare. Ea ne mișcă foarte mult înainte, ne face să descoperim ceea ce nu voiam să vedem, să fim mai creativi și mai buni. Și, iarăși, cea mai mare revelație sunt oamenii, echipa, care am redescoperit-o în această încercare pentru noi toți și îi sunt foarte recunoscătoare pentru susținere și experiența extraordinară pe care o trăim împreună.

O femeie modernă cred că este o femeie fericită, împlinită, care nu luptă cu lumea bărbaților, care își acceptă, simte energia și natura sa feminină, își trăiește emoțiile, își simte și satisface necesitățile, având o relație armonioasă cu partenerul, o familie care o face și mai fericită.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin