Lucia Berdos: Viața este bună, ea tinde să placă tuturor | #womeninspire

Posesoarea unei intuiții ascuțite, demonstrate timp de 25 de ani, ca fiind benefică atât în viața personală, cât și în afaceri. În lumea businessului se simte creator, iar familia îi este stimulul principal.

Lucia Berdos

Funcția: Antreprenoare BERD’S, CRISTIS

Anul 2023. Provocări și reușite. A fost și continuă să fie un an foarte intensiv, chiar transformațional aș zice, când trebuie să iau decizii ce țin de o strategie îndepărtată pentru afacerile pe care le conduc. Prima a fost prezentarea în martie a noului concept al restaurantului din Berd’s Mgallery Hotel Collection și transformarea lui în Berd’s Arome Locale. Pot să o consider ca o mică revoluție în lumea restaurantelor din Moldova și o schimbare a perceperii bucătăriei autohtone. Ne-am dorit să propunem pieții noastre o nouă abordare și valorificare a gustului autentic al produselor noastre, să educăm și să cultivăm mândria pentru bucătăria de autor și să o ridicăm la un nivel de fine dining.

Campioni în 2023. Ne-am bucurat foarte mult să primim o înaltă apreciere și să luam locul I pentru „Cea mai bună experiență în materie de băuturi pentru călătorii culinare” în concursul “Global Culinary Travel Awards2023” organizat de Organizația internațională WORLD FOOD TRAVEL ASSOCIATION. A fost pentru prima dată să fie câștigătoare și menționată Moldova.

Frumusețe și sănătate. Frumusețea reală este interiorul. Frumusețea adevărată este o atitudine. Frumusețea se crează prin atitudine. Noi ne dorim să ajutăm în crearea frumuseții individuale sau atitudinii. De aceea, după 25 de ani de activitate, am reușit să facem o reformatare a segmentului legat de frumusețe. Abia aștept să vă prezint noul concept al salonului Cristis. Va fi mai mult despre beauty, wellbeing și Life Coaching.

Carieră spectaculoasă. În acești 25 de ani am crescut cu toții. Și eu, și echipa, și clienții, și piața. Specialiștii noștri sunt gata de un nou nivel, majoritatea sunt maieștri pedagogi, gata de a se împărtăși cu abilitățile, cunoștințele și experiența lor cu cei, care sunt la început de cale. Eu la fel, în toți acești ani am continuat să studiez domeniul beauty și wellbeing, secretele longevității și Life Coaching-ul. În acești ani și, în special, în ultimii ani pandemici și postpandemici, a devenit foarte clar că se schimbă atitudinea față de sănătate, modul de viață, alimentație, și conceptele de welness și wellbeing vor deveni tot mai populare, ajutându-ne să ne menținem starea de bine, energia, sănătatea, echilibrul. Conștient sau nu, wellbeing-ul începe să devină parte integrantă a stilului nostru de viață.

Misiunea. Timp de 25 de ani am avut o misiune să ofer cele mai de calitate servicii de frumusețe (aș specifica mai mult exterioară). Pe parcursul anilor am observat că poți să-ți schimbi culoarea și stilul, dar nu aici este secretul frumuseții. Am înțeles că el vine din ambele direcții, atât din exterior, cât și din interior. Frumusețea este ceva mai mult decât o învelire fizică. Trebuie să fie o atitudine față de viață. Frumusețea se învață de-a lungul anilor. Și frumusețea crește de-a lungul anilor. Pentru că este reflectarea acelei cunoașteri continue despre sine.

Atitudinea pozitivă. Este capabilă să creeze mai multe miracole decât o schimbare a imaginii. Vreu să-mi aduc aportul în bunăstarea sau starea de bine a oamenilor prin educarea stilului de viață în care să fii bine cu tine.

Eveniment de familie. În acest an, feciorul nostru Cristian și-a înregistrat oficial relația și am sărbătorit cununia civilă. Au fost clipe de emoții și bucurii, când se naște o nouă familie. Nu știu dacă sunt sau nu gata să fiu bunică, și nu cred că aceasta va influența decizia lor. Cert este că urmează o nouă etapă în viața noastră și împlinire, când vezi o continuitate și o evoluție frumoasă a familiei noastre.

GENERAȚIA MEA DE FEMEI CREDE CĂ ARE PUTEREA SĂ CULTIVE O GENERAȚIE NOUĂ DE OAMENI.

#wellbeing

Abonează-te la articolele

Vip Magazin