Marcel Roșca, moldoveanul-fenomen de la X Factor

Moldoveanul Marcel Roșca, cunoscut publicului pentru implicarea anterioară în proiectul Bravissimo, face acum ravagii de unul singur. Interpretul își încearcă norocul în cadrul concursului din România, X Factor, unde chiar azi va cânta în prima gală live. Acesta este în echipa lui Horia Brenciu, despre care artistul spune că i-a devenit un mentor și îl motivează să devină mai bun.

Despre muzică și concursul X-factor, afli mai multe chiar de la Marcel Roșca în interviul ce urmează:

  • Ce te-a determinat să pășești în lumea muzicii?

Pentru mine era mult prea evident că asta voi face toată viața. Asta am simțit că voi face și chiar dacă mă descurc și în alte  domenii, muzica și arta reprezintă tot pentru mine.

  • Ce calități trebuie să posede un om pentru a rezista în showbiz?

Dacă pentru tine muzica înseamnă un mod de viață, nu ai cum să nu reziști. În orice domeniu apar obstacole, dar atât timp cât ai tărie de caracter și ai un scop determinat, te ții de el până la capăt.

14322742_10202000942461829_921507958535120811_n

  • Ce reprezintă X-factor pentru tine, act de curaj sau nebunie?

Pentru mine, X Factor reprezintă cel mai important pas făcut vreodată în cariera personală. E momentul când trebuie să depășesc niște limite. E un vis  prin care sper că voi realiza ceva senzațional.

  • Ai stabilite câteva reguli personale în cadrul concursului?

Da. Trebuie să fiu eu însumi și să transmit orice stare necesară pentru ca publicul să-și dea seama că sunt sincer și cânt din inimă pentru ei, dar în primul rând pentru mine și Dumnezeu.

  • Cum ai descrie relația ta cu Horia Brenciu?

Horia e omul care știe să dea un sfat la timp și o face cel mai bine. Știe să descopere în mine ceea ce am mai bun, dar nu folosesc la maxim. Îl respect foarte mult și pentru mine el chiar este un mentor adevărat.

15355778_1181595668554262_1303482140857660229_n

  • Te vezi câștingând X Factor?

Vreau să fiu factorul X, o să dau cu siguranță tot ce pot ca să câștig. Sunt determinat la acest capitol și sper din suflet să fiu susținut de public prin sms că sa ating acest scop.

  • Fac muzicienii lumea mai bună?

Muzicienii nu doar fac lumea mai bună, dar și o educă într-un mod anume. Muzica îți dă feeling și feedback.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin