Mark Stam, Ascensiunea Anului 2018 în viziunea VIP magazin

Şi-a făcut apariţia în lumea muzicii impresionându-ne prin abordarea matură a showbizului, dar mai ales prin emoţia textelor pe care tot el le semnează şi a vocii greu de comparat. Foarte tânăr, foarte ambiţios şi perfecţionist, a avut grijă de toate – cu ce casă de producţie să lucreze, unde să-şi facă clipurile şi ce modele să invite pentru filmări.

Încă merg spre cea mai mare reuşită, însă cele de până acum se datorează lucrului în echipă. Love My Team!

În 2018, împreună cu „Spoiala Brothers”, am pus startul coproducției cu „Global Records”, care a deschis noi căi proiectului nostru. Pe lângă toate, în 2018, am avut și continui să am șansa de a colabora cu adevărații virtuozi ai industriei românești.

Tot ce am făcut în 2018 a avut mai mult un impact emoțional asupra societății. Ne-am cântat poeziile și am împărțit trăirile noastre publicului ca pe niște flyere, unele mai pozitive, provocând sufletele la dans, altele mai melancolice, îmbrățișându-le, și nu în ultimul rând, încărcătura vizual-metaforică injectată de „Spoiala Brothers”.

Ne considerăm cei mai buni în domeniu datorită echipei și abilităţii de a conlucra în armonie asemeni unui mecanism perfect. Într-o oarecare măsură, acest lucru ne asigură excelența, pentru că fiecare ia pe umerii săi o parte din greutatea proiectului și, dacă unul cade, cădem toți.

Tindem să schimbăm lumea, prin muzică. Dintotdeauna ea a fost cea care alină zbuciumul, vindecă rănile interioare, ne încarcă bateria bunei dispoziții la maxim și, nu în ultimul rând, ne educă pe noi ca suflete și indivizi. Ceea ce creăm ne schimbă pe noi înșine, spre bine, și chiar credem că are puterea să-i schimbe și pe alții, la fel, spre bine.

Rareori se întâmplă să am și ceva timp liber, însă îl pierd la fel de ușor precum copiii radierele. De multe ori mă pierd în totalitate citind, alteori învăț câte ceva nou, vizionând lecții online sau filme documentare, însă de cele mai multe ori, îl pierd pe YouTube, uitându-mă la tot felul de videouri .

Muzica cere inspirație, cel mai mult mă inspiră Michael Jackson, pentru că a fost cu adevărat un artist complet, dar în același timp, un medic, un psiholog și un om mic cu intenții gigantice de a face mai bună lumea în care trăim. Şi-a dorit din tot sufletul să ne iubim și să ne respectăm unul pe altul, indiferent de culoare, limbă sau sex. El chiar a reușit să schimbe lumea, iar nouă ne-a rămas doar să-i admirăm triumful și să preluăm estafeta.

Fişier

interpret

Data şi locul naşterii: 21 august 1997, or. Chişinău

Text: Rodica Ciorănică

Foto: Arhiva personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin