Martina Meola a fost admisă la Conservatorul Giuseppe Verdi din Milano

Martina Meola are doar nouă ani, dar a reușit performanța de-a fi admisă la Conservatorul de muzică „Giuseppe Verdi” din Milano. Martina are o vârstă mai mică decât cea permisă în regulamentul instituției, dar a demonstrat că locul ei este acolo, printre cei mai buni.

Pe Martina Meola am cunoscut-o în concursul „Românii au Talent”. Micuța artistă a uimit o țară întreagă. Aceasta a fost răsplătită cu Golden Buzz și a ajuns până în semifinala concursului.

Potrivit rotalianul.com, Martina a reușit să fie admisă, la doar nouă ani, la Conservatorul din Milano. Aceasta fiind o excepție de la regulamentul instituției.

Mama micuței este moldoveancă, iar tatăl – italian. Martina s-a născut în Italia, iar la vârsta de patru ani a revenit în Republica Moldova.

Conservatorul Giuseppe Verdi este una dintre cele mai importante instituții muzicale de învățământ superior din lume și cea mai mare din Italia. Instituția are o vechime de mai bine de două secole, activitatea sa începând în anul 1807. Conservatorul, care astăzi poartă numele marelui compozitor Giuseppe Verdi a numărat printre absolvenții săi nume de prima mărime ale istoriei muzicii.

În anul 2022, Martina Meola a fost premiată de VIP magazin în concursul „Omul Anului”, categoria „VIP Junior”.

Citește interviul cu Martina Meola AICI.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin