MARY KAY – la vie en rose

Lumea Mary Kay e lumea care a permis miilor de femei să se afirme și să afle gustul independenței financiare amestecată cu satisfacția de a face ce îți place. Vrem să vă prezentăm azi doi dintre Directorii de vânzări care știu să facă imposibilul posibil.

Viorica Marcu

Director Superior de vânzări

Compania MARY KAY Moldova

Povestea mea cu Mary Kay a început 17 ani în urmă. Am venit din lumea muzicii, nu aveam viță de om de afaceri, ba chiar consideram că-i o rușine să vinzi ceva…

Tatiana Matvei, Director Coordonator de vânzări Mary Kay, a fost cea care m-a invitat la prima oră de frumusețe din viața mea. Ea m-a ajutat să înțeleg că succesul nu este noroc sau destin și nu apare din întâmplare. Primești doar atunci când oferi. A servi oamenii este un omagiu, fiecare om întâlnit este un dar de la care ai ce învăța. Simt admirația familiei mele și aceasta îmi dă puteri.

Toată aventura mea în acest domeniu a început odată cu călătoria din Dallas, în 2009, după 3 ani de activitate, când am văzut amploarea companiei și grija față de noi – față de Consultanții de frumusețe. Atunci am realizat că Dumnezeu mi-a oferit o șansă și am mers înainte cu ajutorul dorinței mele arzătoare de a-mi schimba viața. Am fost tare entuziasmată și mi s-au lărgit orizonturile.

Viorica Marcu, Director Superior de vânzări
Olga Drangoi, Director de vânzări

Succesul nu este noroc sau destin și nu apare din întâmplare.

Activitatea mea este creație, revelație, dezvoltare și evadare. Îmi place să urmăresc cum se schimbă femeile, fiecare întâlnire mă încarcă pozitiv. Îmi place să urmăresc femeile care-și ating scopurile.

Nu în zadar se spune – dacă ești înconjurat de cinci oameni de succes, tu vei fi al șaselea. Admir succesul colegelor mele, istoriile lor și felul în care își urmează visul. Aici mi-am găsit echilibrul și armonia sufletească.

Visul din copilărie?! Ca orice fetiță visam frumos.

Mă vedeam profesoară, cântăreață, regină… cu mașină personală, cu posibilitate de a călători, de a fi liberă. Da, aici le am pe toate. Mă declar o norocoasă pentru că îmi ador activitatea. Am scenă, cadouri și cele mai frumoase bijuterii, călătorii, mașini și cel mai important – libertate.

Elena Fodor

Director Superior de vânzări

Compania MARY KAY Moldova

Dintr-o femeie casnică am ajuns o femeie de succes.

Am făcut cunoștință cu Compania Mary Kay în 2005 și din prima zi am luat totul în serios. Am știut că voi rămâne aici. Sunt persoana căreia o dată ce i-a plăcut ceva foarte mult, o fac din respect și cu respect, iar dacă mi-am pus un scop, îl voi duce până la capăt. Pentru mine Mary Kay într-adevăr este ca a doua familie, deoarce zilnic petrec timpul alături de colegi, lucrez cu dragoste față de produse și redau această dragoste și altor femei.

Viața mea s-a schimbat radical. Dintr-o femeie casnică, am ajuns o femeie de succes. Cel mai frumos lucru pe care aici l-am realizat este de a mă iubi și a învăța alte femei să se iubească. Odată ce o femeie se iubește, ea reflectă fericire și redă această fericire FAMILIEI ei și celor care o înconjoară.

Îmi iubesc job-ul pentru timpul oprit pe pielea mea, timpul acordat familiei, timpul acordat clienților și timpul acordat echipei mele „Magia Succesului”.

Elena Fodor, Director Superior de vânzări
Diana Vataman, Director de vânzări

Persoana căreia i-am schimbat destinul, viziunea despre viață și felul de a fi sunt – EU… și desigur multe alte femei, care acum trăiesc succesul alături de mine în compania Mary Kay.

Rețeta împlinirii mele e simplă: iubirea de viață, iubirea de sine, iubirea de oameni.

Cu o calitate superioară a produsului, este imposibil să nu ai succes, doar trebuie să ai voință.

Visul meu din copilărie a fost să fiu stewardesă, dar cred că la Mary Kay am realizat de toate câte un pic: zburăm de fericire, zburăm de emoții, zburăm cu două aripi spre succes și spre a ne îndeplini visurile

Abonează-te la articolele

Vip Magazin