MARY KAY – Top Branduri 2021

La început – visul unei femei Mary Kay Ash, în prezent – viața a milioane de femei din întreaga lume.

%
BRANDUL ROZ ÎN CARE POȚI AVEA ÎNCREDERE

MISIUNEA COMPANIEI MARY KAY

Să facă mai bogată viaţa femeilor.

AVEM CU CE NE MÂNDRI

Mary Kay Ash a deschis ușile companiei sale într-o zi de vineri, pe 13 septembrie 1963. Mary Kay Ash intenționa să creeze o companie care să inspire orice femeie să devină o mai bună versiune a sa.

În prezent, Mary Kay® înseamnă circa 40 de reprezentanțe în întreaga lume, plus două fabrici moderne. Producția Mary Kay® este elaborată și testată în cadrul unui complex ştiinţific inovator de cercetare. Compania deține 1 500 patente, atrăgând o atenție deosebită eficienței și siguranței producției. Astăzi, marca Mary Kay® numără peste 300 de produse cosmetice. Experți din industria frumuseții și fashion aleg produsele Mary Kay®.

Compania crede în importanța unei abordări individuale. Consultantul de frumusețe va selecta produsele exclusiv pentru fiecare clientă în parte. Un avantaj unic pe care îl poate avea fiecare dintre ele este posibilitatea alegerii produselor în cadrul masterclass-urilor organizate de Mary Kay. Astfel, oricine poate testa produsul înainte să-l achiziționeze. Femeile din Moldova chiar îşi pot redescoperi frumusețea împreună cu Mary Kay®!

SIGURANȚA PRODUCȚIEI  VALOAREA NOASTRĂ DE BAZĂ!

Compania verifică şi cercetează cu meticulozitate fiecare ingredient. Şi nu îl va include în gama sa de produse până siguranța sa nu va fi confirmată.

La nivel mondial, Mary Kay investeşte milioane de dolari și realizează 500 mii de teste anual, inclusiv cercetări clinice în colaborare cu medici dermatologi și oftalmologi independenți, precum și cu specialiști din alte domenii ale medicinii.

ROZUL SCHIMBĂ LUMEA

Grație programului internațional „Rozul schimbă lumea”, compania Mary Kay® donează milioane de dolari organizațiilor care asistă femeile și copiii din întreaga lume să-și schimbe viețile.

Din anul 2013, compania Mary Kay Moldova a donat circa un milion de lei în scopuri caritabile.

Începând cu anul 2019, Mary Kay Moldova colaborează cu organizația CCF Moldova (Copil, Comunitate, Familie), ajutând copiii care au ajuns în condiții grave de trai. În anul 2021, împreună cu CCF Moldova, consultanții de frumusețe au participat la proiectul caritabil „Împărtășește Miracole”, dăruindu-le copiilor cadouri în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Fundația Mary Kay de combatere a cancerului la femei, creată în anul 1996, a alocat 1,1 milioane de dolari pentru cercetări în domeniu.

Mary Kay este un brand frumos! Datorită lui, lumea devine mai bună. Mary Kay înseamnă produse de calitate. Oameni fascinanţi. O lume impresionantă şi fermecătoare. Lumea femeilor frumoase!

MARINA MORARU

DIRECTOR GENERAL MARY KAY (MOLDOVA)

Abonează-te la articolele

Vip Magazin