Men’s Trend by Parad luxury. Protagonist: Alexandru Guţu

Iarna aceasta trendurile modei masculine aduc nu doar confort şi căldură, dar şi o nouă filosofie de asortare a nuanţelor, a stofelor şi a pieselor vestimentare. Fie că vorbim de stilul sport casual, elegant sau smart casual, vedem influenţe sobre, dar originale.

Cei de la magazinul „Parad Luxury” ne propun trei lookuri superbe pentru acest sezon, iar în calitate de model a fost Alexandru Guţu, managerul general al Centrului de Diagnostic German.

Business

Vorbim de varianta clasică a costumului masculin, format din trei piese. Pentru a reduce monotonia, am ales o cravată maro cu buline. Pantofii eleganţi de culoarea coniacului aduc un aer serios, dar elegant acestei ţinute.

Mantoul midi de culoare navy completează perfect lookul business, iar valiza de la Baldinini e o dovadă de stil şi personalitate bine definită a posesorului ei.

274a7000page_123_optMantou – „Tombolini”, Costum – „Hugo Boss”, Cămaşă – „Giovanni Rosmini”, Cravată – „Barba Napoli”, Pantofi – „Moreschi”, Valiză – „Baldinini”, Batistă – „Tombolini”

Smart casual

Vorbim de o ținută pentru evenimente neformale, ieșiri în oraș, întâlniri de afaceri într-un cadru mai descătușat. Sacoul cu doi nasturi va avea mereu nasturele de sus încheiat, iar cel de jos, liber, regulă valabilă și în acest look. Și aici observăm culori dramatice, care se încadrează perfect în tendințele acestui sezon.

274a7047page_124_opt274a7066page_124_optSacou – „Tombolini”, Pantaloni – „Tombolini”, Maletă – „Umberto Bilancioni”, Pantofi – „Moreschi”, Batistă – „Brunello Cucinelli”

Sport casual

Geaca maro și fularul albastru reprezintă o armonie cromatică, lucru valabil și în cazul blugilor. S-a mizat pe o combinație de două culori pentru a păstra echilibrul atât din punct de vedere vizual, cât și estetic. E o ținută pe care o poți adopta pentru călătorii, ieșiri în oraș etc. Se pune accent pe confortul termic, dar și pe stil.

274a7101page_125_opt274a7112page_125_optGeacă – „Herno”, Blugi – „Jacob Cohen”, Pulover – „Barba Napoli”, Fular – „Canali”, Geanta – „Canali”

 

3532969

Parad Men, bulevardul Moscova 5

Parad Men, Woman&Kids

C. C. Grand Hall, et.2,

Bulevardul Negruzzi 2 / 4

www.parad.md

Tel.: + 373 68 580 005

+373 60 444 700

Text, coordonare: Iuliana Mămăligă

Foto: Andrian Irimca

Loc: Concept Store „Parad Luxury”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin