Men’s Trend by Parad luxury. Protagonist: Eduard Bunu

Tendințele modei masculine din acest sezon aduc în prim-plan culorile vii, îndrăznețe. Fie că vorbim de ținutele business, fie – de cele smart casual, gama cromatică vivace își cere dreptul la exprimare! Noi i-am oferit „arena” în cadrul unei ședințe foto realizate cu cei de la Concept Store „Parad Luxury”, la care în calitate de model a fost Eduard Bunu, directorul general al S.A. „Stejaur”.

Costumul din trei piese

Pentru acest look, am optat în favoarea nuanței navy și a altor tonuri de albastru, surclasând conservatorul costum negru. Așa cum domnul Bunu este un om din sfera afacerilor, ținuta aceasta este cea mai potrivită atât la diverse întâlniri cu partenerii de afaceri, cât și la serviciu.

Costumul din trei piese nu e obligatoriu să fie de aceeași culoare, însă important e ca elementele să se asorteze între ele.

274a0397_optCostum – Hugo Boss, Cămașă – Hugo Boss, Cravată – Hugo Boss, Centură – Moreschi, Batistă – Hugo Boss, Pantofi – Moreschi, Business casual

Business casual

Și aici observăm dominarea tonurilor de albastru asortate cu o cămașă albă. Loaferii, după cum se vede, sunt purtați fără șosete, așa cum cere eticheta în moda masculină. Ținuta este perfectă pentru ieșiri în oraș, întâlniri de afaceri neformale, dar și pentru alte evenimente cu atmosferă degajată.

274a0446_optSacou – Tombolini, Cămașă – Tombolini, Pantaloni – Tombolini, Batistă – Tombolini, Loaferi – Moreschi, Smart casual

Smart casual

E tipul de look pentru un bărbat care e la curent cu tot ce mișcă, își programează agenda din mers și are un mod de viață activ. Blugii clasici, fără imprimeuri sau fără rupturi, sunt recomandați la această ținută, mai ales dacă sunt asortați cu un sacou mai casual, și nu cu unul pe care îl porți zi de zi la birou. Și de data asta s-a respectat regula loaferilor.

274a0493_optSacou – Umberto Bilancioni, Tricou – Umberto Bilancioni, Blugi – Jacob Cohen, Loaferi – Loro Piana, Geantă – Hugo Boss

3517449Parad Men, bulevardul Moscova 5

Parad Men, Woman&Kids

C. C. Grand Hall, et.2,

Bulevardul Negruzzi 2 / 4

www.parad.md

Tel.: + 373 68 580 005

+373 60 444 700

Text și coordonare: Iuliana Mămăligă

Foto: Andrian Irimca

Loc: Concept Store „Parad Luxury”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin