Men’s Trend by Parad luxury. Protagonist: Husnu Tayanc

Primăvara aceasta aduce cu ea stiluri ce cuceresc orice garderobă masculină. Magazinul „Parad Luxury” îţi personalizează lookul şi îţi dă un plus de atitudine cu ţinute pe care nu trebuie să le ratezi. Jocuri de culori şi imprimeuri, accesorii ce te scot din anonimat, branduri ce nu au nevoie de prezentare au fost aliaţii noştri în proiectul Men’s Trend. În calitate de model a fost domnul Husnu Tayanc, manager general al „Radisson Blu Leogrand Hotel Chişinău”. Cum a fost la şedinţa foto, aflaţi în continuare!

  • Combinaţia de culori pastelate în tandem cu elementele cromatice aprinse scoate în evidenţă persoana. Griul cuminte al sacoului de la Tombolini se completează perfect cu batista albastră navy de la Hugo Boss. E un look perfect pentru călătorii, pentru ieşiri cu prietenii sau pentru întâlniri de afaceri neformale, în care codul vestimentar nu este unul conservator. Jocul cromatic este o dovadă de creativitate, iar acest lucru se observă şi în colecţiile de la „Parad Luxury”.

2f3a5528_optSacou – Tombolini, Pulover – Tombolini, Fular – Barba Napoli, Pantaloni – Umberto Bilancioni, Pantofi – Moreschi, Geantă – Valextra, Batistă – Hugo Boss.

  • Costumul în carouri este un must-have în garderoba oricărui bărbat care se respectă. Este o piesă ce oferă stil şi un aer aparte persoanei care o poartă. Asortat cu batista maro din satin, evidenţiază lookul eclectic. Pantofii de la Moreschi sunt alegerea perfectă pentru a completa imaginea unui domn din sfera afacerilor.

2f3a5613_optCostum – Tombolini, Cravată – Hugo Boss, Batistă – Tombolini, Cămașă – Giovanni Rosmini, Pantofi – Moreschi, Geantă – Valextra.

  • Asortarea culorilor este una foarte caldă, dar şi îndrăzneaţă. Cravata în culoarea prunei şi pantalonii violeţi fac alianţă perfectă cu sacoul de la Hilton şi cămaşa semnată Giovanni Rosmini. Această ţinută demonstrează că bărbatul care o poartă nu are temeri în materie de modă, ştie să iasă din anonimat şi să arate că posedă un dezvoltat spirit fashionist.

2f3a5712_optSacou – Hilton, Cravată – Tombolini, Cămașă – Giovanni Rosmini, Pantaloni – Tombolini, Centură – Moreschi, Pantofi – Moreschi, Batistă – Tombolini.

3521953Parad Men, bulevardul Moscova 5

Parad Men, Woman&Kids

C. C. Grand Hall, et.2,

Bulevardul Negruzzi 2 / 4

www.parad.md

Tel.: + 373 68 580 005

+373 60 444 700

Text și coordonare: Iuliana Mămăligă

Foto: Natalia Mitereva

Loc: Concept Store „Parad Luxury”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin