Men’s Trend by Parad luxury. Protagonist: Nicolae Camerzan

Toamna mereu a fost un anotimp perfect pentru casele de modă ca să etaleze colecții care să încânte garderobele sezonului respectiv. Nici în acest an nu se face excepție de la regulă. Cei de la Concept Store „Parad” au deja în vitrine ținute și accesorii pentru domnii care vor să întoarcă priviri, iar ca dovadă am realizat o ședință foto cu Nicolae Camerzan, directorul Centrului Auto „Mazda”.

Ținuta black tie

E genul de ținută pe care îl porți la evenimente mondene elegante, seri caritabile, dineuri. Actorii de la Hollywood optează pentru acest dress code atunci când defilează pe covorul roșu. Accesoriile și smochingul sunt negre, reverul și nasturii sacoului sunt din satin, pantalonii au o dungă dreaptă. Pantofii sunt eleganța întruchipată. Pentru o ținută black tie, obligatoriu alege cămaşa albă, iar dacă ești un domn mai îndrăzneț, optează pentru una de nuanța untului. Batista de buzunar poate fi diferită la culoare și imprimeu pentru a ieși din anonimat.

274a2688page_111_optCostum – „ Hugo Boss”, Cămaşă – „Barba Napoli”, Papion – „Tombolini”, Batistă – „Brunello Cucinelli”, Pantofi –„ Moreschi”

Ținuta business casual

Când vrei să împaci confortul cu sobrietatea, optezi pentru un look de tip business casual. E o opțiune mai puțin formală, dar oricum e prezentabilă în fața colegilor de la serviciu, șefi sau parteneri de afaceri. În această ținută am combinat conservatoarea nuanţă navy cu cea de albastru metalic. Servieta neagră din piele accentuează statutul și personalitatea celui care adoptă un asemenea look.

274a2786page_112_opt274a2795page_112_optSacou – „Tombolini”, Pantaloni – „Tombolini”, Cămaşă – „Giovanni Rosmini”, Batistă – „Hugo Boss”, Cravată – „Tombolini”, Pantofi – „Moreschi”, Servietă –„ Moreschi”

Sport casual

Dacă alegi pantofii eleganți, (în cazul dat, oxforzi în varii tonuri de maro) și îi asortezi cu o pereche de blugi, atunci nu dai greș. Ești pe drumul de a-ți alege o ținută de tip sport casual. În acest dress code domină neapărat un element sport, unul noncoformist și rebel. Pentru acest look am ales geaca din piele asortată cu blugi, cu un pulover marsala și pantofi eleganți de tip Oxford.

274a2808page_113_opt274a2817page_113_optGeacă – „Umberto Bilancioni”, Pulover – „Umberto Bilancioni”, Blugi – „Jacob Cohen”, Pantofi – „Moreschi”

3522674Parad Men, bulevardul Moscova 5

Parad Men, Woman&Kids

C. C. Grand Hall, et.2,

Bulevardul Negruzzi 2 / 4

www.parad.md

Tel.: + 373 68 580 005

+373 60 444 700

Text, coordonare: Iuliana Mămăligă

Foto: Andrian Irimca

Loc: Concept Store „Parad Luxury”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin