Men’s Trend by Parad luxury. Protagonist: Oleg Braga

Sezonul estival îşi are propriile tendinţe, dar aceasta nu înseamnă că ele nu pot fi modelate aşa cum ne dorim. O dovadă este şi materialul pe care l-am realizat împreună cu cei de la concept store-ul „Parad Luxury”. Axându-ne pe moda masculină, am creat câteva lookuri perfecte pentru această vară, în special pentru domnii din domeniul afacerilor. În calitate de model l-am invitat pe Oleg Braga, directorul general al Societăţii pe Acţiuni „Floare Carpet”.

Business casual

Combinaţia de culori şi stofe selecte reflectă gusturile unui bun cunoscător al modei. Lookul se încadrează în stilul business casual şi poate fi purtat la ceremonii oficiale, la întâlniri de afaceri ­într-un cadru informal sau la evenimente unde dress code-ul e business casual. Accesoriile pun în evidenţă personalitatea şi stilul celui care optează pentru acest look.

274a1030_optCostum – „Tombolini”, Loaferi – „Moreschi”, Cămaşă – „Tombolini”, Cravată – „Hugo Boss”, Batistă – „Hugo Boss”, Servietă – „Valextra”

Casual

„Duoul” alb-albastru navy e unul perfect. Ca de obicei, loaferii se poartă fără şosete. Ţinuta poate fi purtată la întâlniri de tip team building, la întrevederi ce implică un cadru mai relaxant, la petreceri în aer liber sau, de ce nu, în city breakuri sau în escapade scurte pentru un shopping în străinătate.

274a1134_optCămaşă – „Hugo Boss”, Pulover – „Brunello Cucinelli”, Pantaloni – „Hugo Boss”, Loaferi – „Moreschi”, Servietă – „Valextra”

Smart casual

Sacoul cu imprimeu tartan aduce un strop de vintage într-un look modern. Sacoul cu influenţe elegante şi blugii cu aluzii sport sunt completaţi de tricoul cărămiziu intens, creând un efect eclectic. Ţinuta este conturată de batista în acelaşi ton cu tricoul, dar cu buline albe. O asemenea asortare de piese vestimentare e perfectă pentru o ieşire în oraş, la birou sau la alte întâlniri ce implică mai multă degajare.

274a1081_optSacou – „Umberto Bilancioni”, Blugi – „Jacob Cohen”, Tricou polo – „Umberto Bilancioni”, Sneakerşi – „Moreschi”, Batistă – „Hugo Boss”

3519442

Parad Men, bulevardul Moscova 5

Parad Men, Woman&Kids

C. C. Grand Hall, et.2,

Bulevardul Negruzzi 2 / 4

www.parad.md

Tel.: + 373 68 580 005

+373 60 444 700

Coordonare: Virginia Braga

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Andrian Irimca

Loc: Concept Store „Parad Luxury”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin