Men’s Trend by Parad luxury

Un bărbat care se respectă are grijă ca în garderoba lui să fie prezente cele mai stilate ţinute. Fie că vorbim de black tie, business casual sau smart casual, atitudinea unui domn se conturează prin hainele pe care le poartă.

Cei de la magazinul „Parad Luxury” îţi propun trei lookuri perfecte ca tu să arăţi de milioane în orice împrejurare. Cu această ocazie, l-am invitat pe domnul Alexandru Machedon, directorul-fondator al companiei „Starnet”, să fie pentru o zi model al colecţiilor de la „Parad Luxury”. O experienţă demnă de admirat!

  1. Costumul de tip black tie îl văd perfect pentru o petrecere selectă, ceremonii şi evenimente speciale. Cred că în garderoba oricărui domn, acest costum e un must-have.
machedon
Smoching „Hugo Boss” , Pantofi „Moreschi”, Cămaşă „Hugo Boss”, Papion „Tombolini”

2. Ţinuta business casual oferă posibilitatea de a combina piese diferite, pe care putem să le purtăm la serviciu, totodată păstrând imaginea profesională. Îl văd ca pe un stil personalizat, ce accentuează simţul estetic şi, mai ales, individualitatea. Cred că sunt esenţiale elementele roşii, ele pun în evidenţă acest stil.

cover
Mantou „Tombolini”, Sacou „Tombolini”, Pantofi „Moreschi”, Geantă „Moreschi”, Blugi „Hugo Boss”, Fular „Barba Napoli”, Pulover „Tombolini”

3. Când vine vorba de smart casual, sunt pentru confort şi pentru a arăta bine. Accesoriile pentru care am optat la această ţinută sunt piesele de rezistenţă ce oferă lookului un aer aparte.

2
Pantaloni „Tombolini”, Mantou „Tombolini”, Pulover „Barba Napoli”, Cravată „Hugo Boss”, Pantofi „Moreschi”, Cămaşă „Barba Napoli”, Geacă „Tombolini”, şosete „Hugo Boss”, Geantă „Brunello Cucinelli”

A fost o experienţă inedită să descopăr magazinul „Parad” şi, mai ales, diversitatea brandurilor de top şi a pieselor propuse de acesta. Fiind mereu în sfera de afaceri, optez pentru costume de tip business şi pentru accesorii care se asortează cu acestea.

Adresa:

Parad Men, bulevardul Moscovei 5/ Parad Men, Woman&Kids C. C. Grand Hall, et.2, Bulevardul Negruzzi 2 / 4

www.parad.md

Tel.: + 373 68 580 005 / +373 60 444 700

Text și coordonare: Iuliana Mămăligă; Foto: Natalia Mitereva

Loc: Concept Store „Parad Luxury”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin