Mobila pe care ţi-o doreşti

O mobilă selectată cu atenţie este un simbol al bunului-gust, iar Fabrica de Mobilă „Stejaur” vă asigură că fiecare cumpărător poate avea parte de un mobilier de calitate în casa sa.

Arta şi frumuseţea pot fi observate din ce în ce mai des în jurul nostru. Fie că vorbim despre piese de teatru, fie că facem referire la muzică sau la mobilă, ochiul privitorului găseşte tot mai multe motive de încântare. Cu toate acestea, există un domeniu care aduce frumosul în imediata vecinătate a tuturor celor care şi-l doresc: mobilierul „Stejaur”.

articol-1-11_optSemn al simţului estetic rafinat, mobila este din ce în ce mai căutată. Totuşi, în momentul în care vorbim despre mobilă, trebuie amintit faptul că un întreg proces stă la baza fiecărui produs scos pe piaţă: de la design până la implementare, totul ţine de viziunea designerului şi de dăruirea acestuia faţă de proiect.

„Stejaur” este brandul care respectă cu stricteţe normele artistice şi cele ale bunului-gust al clientului în materie de mobilier. Mobila „Stejaur” este mai mult decât o mobilă selectă, pentru că reuşeşte să aducă în casa fiecărui pasionat de frumos o piesă adaptată stilului său.

bucataria_opt

dormitor-n_opt

articol-1-1_optProducător de mobilă corp şi de mobilă capitonată, „Stejaur” pune la dispoziţia cumpărătorilor piese de mobilier de o calitate superioară. Prin diferitele sale colecţii, fie în stil modern, fie în stil clasic, „Stejaur” dă viaţă unor piese de mobilier pentru sufragerii, dormitoare, camere de zi sau de lucru, din PAL melaminat sau din MDF (cu furnir natural sau vopsit); acestea sunt disponibile într-o gamă amplă de culori.

Pentru „Stejaur” contează întâi de toate armonia dintre producători şi cumpărători, aşa că îţi oferim tot ce e mai bun!

3541329Or. Chişinău, str.Maria Drăgan 11 / 1

Tel:+373 606 68 500

022-42-16-72 / fax:42-25-27

email: [email protected]

[email protected]

www.stejaur.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin