Modelul Dorina Darii, armonia dintre feminitate și caracter

Este una dintre puținele modele basarabene care se pot lăuda cu colaborări cu cei mai buni fotografi din lume, este protagonista videoclipului „Like a star” al băieților de la „Fly Project”, a apărut în paginile FHM și urma să ne reprezinte țara la concursul internațional  Miss Tourism of the World 2012. 

Dorina Darii ne dezvăluie calea sa spre succes și planurile sale de viitor.

Când și de ce ai ales modellingul?

Mi-am ales această carieră deoarece mă regăsesc foarte ușor în orice rol – e ceva interesant, riscant. Îmi merge foarte bine pe plan profesional și financiar. Am ales modellingul în urmă cu cinci ani, după ce am participat în 2011 la concursul național Miss Moldova. Mi s-au părut ușoare și frumoase toate sesiunile foto și prezentările. De când lucrez cu agenția Mandarina Models, am început să mă perfecționez. Îmi dau seama că dintr-o parte totul pare așa de ușor, dar numai prin muncă asiduă obțin multe joburi, editoriale și am parte de multe deplasări.

Ce proiect / fotoshoting te-a marcat cel mai mult?

Videoclipul cu „Fly Project” la piesa „Like a star” a fost unul dintre proiectele care m-au marcat foarte mult.  Cât despre fotoshootinguri, cele preferate rămân a fi cele cu Stefan Dani, George Pruteanu, Gavin O’neill.

nixi-magazine-dorina-darii-stefan-dani-07

Găsește trei cuvinte care te caracterizează.

Cred că sunt curajoasă, inteligentă și frumoasă. De ce sunt curajoasă? Fiindcă niciodată nu mi-a fost frică să încerc anumite lucruri, să cunosc pe cineva, să merg într-o țară străină singură, să iau decizii, care, de altfel, de fiecare dată au fost corecte. Sunt inteligentă fiindcă îmi asum responsabilitatea în orice aș face.

În ce constă ritualul tău de frumusețe?

Sunt mândră de frumusețea mea și încrezută în mine, deși am și mici defecte. Pentru a-mi păstra frumusețea naturală, am mici ritualuri pe care încerc să le urmez zi de zi și care constau în: alimentație corectă, sport (ador yoga, pilates), uleiurile naturale pe care le folosesc atât pentru uz intern, cât și extern.

Cum ți-a influențat tăria de caracter cariera?

Cu siguranță, fără tărie de caracter și încredere în sine nu ajungi nicăieri. Personal, aceasta mă ajută foarte mult să obțin ceea ce vreau. Modellingul presupune o viață foarte activă, oameni noi, țări vizitate, culturi diferite și o mare experiență. În acest domeniu, pe lângă frumusețea exterioră e nevoie și de frumusețe interioară, talent, răbdare, optimism, energie pozitivă.

tumblr_naz0684qd41rsgp23o5_1280

Cine reprezintă pentru tine un idol?

Le admir pe Kate Moss, Brigitte Bardot, Monica Bellucci pentru frumusețea și succesul lor.

Cum îți exteriorizezi feminitatea?

Prin privire, zâmbet plăcut, comportament natural.

Ce părere ai despre operațiile estetice? Ai opta pentru ele?

Niciodată nu am fost împotriva operațiilor estetice, doar că greșeala unor femei este că nu știu care e limita acestor operații. Momentan, nu cred că am nevoie de vreo intervenție estetică, dar, poate după 35 de ani, o să încerc una.

tumblr_naz0684qd41rsgp23o4_1280

Ce sfat i-ai da unei tinere care are potențial, dar nu are încrederea necesară în sine?

Orice s-ar întâmpla, trebuie să meargă înainte pentru a obține ceea ce își dorește! Nu contează ce spun și ce cred alți oameni, oricum îți alegi singură calea spre succes.

În viziunea ta, există în Moldova o industrie a modei?

În Moldova avem modele foarte frumoase, designeri talentați și sunt mândră de ei. Mi se pare că mergem în direcția corectă, comparând cu ce aveam acum cinci ani.

Spre ce tinzi momentan?

Planific să plec în SUA. Unul dintre visurile mele este să-mi extind cariera, să vizitez cele mai frumoase insule din lume, să-mi încep studiile în domeniul designului vestimentar. Aș vrea foarte mult să creez propria linie de lenjerie intimă.

 

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin