Nadya Gudumac, de la medicină la design vestimentar

NIKITA RINADI, CU DESĂVÂRȘIRE, NU SE VA OPRI LA PIAȚA AUTOHTONĂ

Nadya Gudumac

Fondatoare Nikita Rinadi

Nadya Gudumac este omuleţul plin de energie care nu s-ar întrista dacă o zi ar avea și 25 de ore. Le-ar munci pe toate cu multă ardoare și pasiune, pentru că brandul pe care îl creează, Nikita Rinadi, este visul ei care îi aduce împlinire. Și acesta e doar o părticică din ceea ce poartă în suflet, de cealaltă parte este dragostea imensă pentru familie și recunoștinţa părinţilor pentru valorile umane insuflate încă din copilărie.

Femeie, mamă, fiică și antreprenoare – e greu să le duci pe toate uneori, dar nu și imposibil. De multe ori mi-aș dori ca o zi să aibă măcar 25 de ore! Glumesc…sau poate nu! Și mai vreau să fiu fetiţa aia mică cu cosiţe, care alerga prin ogradă, fără griji cotidiene. Sunt o norocoasă, pentru că visele din copilăria mea au devenit realitate! Mi-am dorit o lume mai colorată şi mai frumoasă în jurul meu şi astăzi îmi reuşește acest lucru, de fiecare dată, cu fiecare rochie Nikita Rinadi pe care o creez.

Cred că dorinţa mamei mele a fost una la fel ca şi a celorlalte mame, ca fata ei să facă facultate serioasă. Ea şi-a dorit mult ca eu să devin medic. Sincer, am încercat, dar nu m-am regăsit în acel domeniu. Consider că fiecare trebuie să facă ceea ce simte şi doar atunci, cu adevărat, va reuși să fie împlinit ca om. Chiar dacă am ales să fac altceva, mama tot timpul m-a susţinut în alegerile mele.

Cel mai de preţ îndemn primit de la părinţii mei, încă în adolescenţă, a fost să rămân eu însămi, indiferent de situaţii sau circumstanţe. Am avut marele noroc să am nişte părinţi extraordinari, care m-au educat într-un mod destul de libertin, dar, totodată, cu respect faţă de semenii mei și faţă de oamenii în etate. Eu am crescut şi m-am dezvoltat într-o familie unde în capul mesei au stat mereu valorile omeneşti!

Bunul simţ este cel care ne face să fim oameni! Dacă îţi lipsește, tot ce faci nu are sens și continuitate. Nervi, situaţii încordate, business care şchiopătează – toate trec şi pot fi rezolvate dacă le tratăm cu bun simţ, tact şi diplomaţie! Un zâmbet şi o vorbă bună, tot timpul vor salva lumea!

Nikita Rinadi este primul meu „bebe”. Este o bucăţică de suflet pusă în faţa întregii lumi, pe tavă! Am muncit enorm pentru a pune bazele acestui brand, având alături oameni extraordinari. Vreau să le mulţumesc enorm pentru răbdarea şi încrederea pe care mi-au acordat-o. Nikita Rinadi înseamnă stil şi calitate! Înseamnă haine unicat şi design exclusivist şi nu în ultimul rând, Nikita Rinadi este brandul care accentuează feminitatea!

  • la infinit pot crea ţinute frumoase pentru doamnele noastre
  • la infinit pot lucra în atelierul meu
  • la infinit îmi pot face meseria pe care am ales-o acum 15 ani.

8 = infinit

A fi designer este ceva ce nu poate fi învăţat, ori îl ai în suflet, ori nu! În cazul meu această formulă funcţionează! Tot timpul mi-am dorit să creez ceva frumos, să dăruiesc bucurie femeilor din jur prin ţinute care să le facă să se simtă frumoase. Anume această dorinţa m-a ţinut pe val în toţi aceşti ani. Perioada de început a fost anevoiasă, cu provocări, desigur, dar visul meu de a crea un brand naţional a fost mult mai puternic.

Mi-am dorit o familie şi un cămin, aici, acasă. Cu toate că, la nivel de legislaţie, noi, cei din domeniul fashion suntem sufocaţi de exporturile care ne invadează piaţa internă. Eu, totuşi, am decis să rămân în Moldova, luptând împotriva curentului.

Starea mea de bine se alimentează din energia pozitivă și sinceritatea oamenilor din jur! Casa părintească din pădure este acel loc care îmi oferă liniștea și relaxarea mult dorită după o săptămână de muncă. Scumpul meu băieţel este omuleţul care mă împinge de la spate când simt că cedez fizic, uneori. Sunt atâtea lucuri frumoase în jurul nostru, încât e păcat să ne plângem! Noi suntem în stare să facem tot ce ne dorim, important să nu lăsăm mâinile în jos! Poate ar părea banal, dar această regulă e general valabilă oricând. Loc sub soare este pentru toţi!

Familia mă susţine – necondiţionat! Cu toate acestea port în suflet un regret. Mi-aș fi dorit să trec mai des pe acasă, pe la părinţi. Ori să fiu mai mult lângă soţul meu care îmi este sprijin în toate. El este cel care îmi susţine toate ideile mele năstruşnice, crede în mine, iar asta îmi dă puteri să merg mai departe!

Nikita Rinadi va surprinde plăcut în viitorul apropiat! Suntem la înălţime, aşa cum am făcut-o dintotdeauna, prin ţinute unice și stilate. Pentru cei curioși, ne-am expus deja în showroom colecţia de iarnă. Dar, planurile noastre de viitor nu se opresc aici! După experienţa onorantă pe care am avut-o în colaborare cu AIR Moldova, noi fiind cei care am elaborat şi creat noua uniformă a personalului companiei, urmează și alte proiecte creative. Sunt sigură că lucrurile frumoase abia încep! Am avut o pauză forţată de pandemia globală, dar, lucrurile revin încet la normal! Nikita Rinadi, cu desăvârşire, nu se va opri la piaţa autohtonă!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin