Natalia Bacalu: Dacă iubești viața și viața te va iubi!

Natalia Bacalu: lector universitar la Facultatea de Drept, USM

Dacă iubești viața și viața te va iubi. Încerc să mă bucur de ea așa cum este, și cu bune, și cu rele. Fiecare experiență, fiecare lecție pe care o învăț este cheia spre viitorul meu. Cu toții trecem prin provocări, este un lucru inevitabil. Însă această ne face să ne dezvoltăm, să învățăm cum să mergem prin vremuri grele, să apreciem acele momente de fericire sinceră. Mereu m-am condus după principiul că dacă ținem ochii către soare vom vedea că umbrele vor dispărea în spatele nostru.

Pot afirma cu certitudine că am o viață fericită și împlinită alături de familia mea. Le mulțumesc pentru educația și dragostea oferită necondiționat și, nu în ultimul rând, mulțumesc Domnului că m-a ales să fiu fiica lor. Sunt o norocoasă având așa oameni care îmi oferă mereu sentimente pure de iubire, sentimente frumoase, care se bucură pentru împlinirile mele. Am prieteni devotați, sigur că sunt puțini la număr, dar conteaza calitatea și nu cantitatea, prieteni pe care îi apreciez nespus de mult cu care pot împărtăși bucuriile și înjumătăți necazurile. Indiferent ce spune lumea, zâmbește și urmează-ți calea!

Lui Dumnezeu Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit: viață, familie, pentru toate persoanele care fac parte din ea, pentru că este și a fost alături de mine în momente dificile, pentru că îmi dă putere în fiecare zi.

Nimic nu este mai greu decât lupta cu o boală, de aceea am un respect pentru toate persoanele care nu au cedat. Au sperat și au luptat până la capăt. Cred că atunci când încetăm să mai sperăm, încetăm să mai existăm și suntem cu adevărat mai învinși. Eu am sperat și am crezut în puterea Lui Dumnezeu și Îi mulțumesc mult că acum sunt bine. Dragostea părinților și a celor din jur m-a ajutat în această luptă, și nu în ultimul rând medicii, care mi-au dat siguranță în ziua de mâine. Le sunt recunoscătoare părinților pentru răbdarea și grija oferită. Ei sunt cei care m-au ajutat să lupt și să nu îmi pierd nicio speranță.

De la mama, cu siguranță am învățat multe lucruri și încă urmează multe altele să le învăț. Mama m-a învățat să iubesc, să iert, să fiu puternică, sufletistă, responsabilă, să prețuiesc viața, să-i ajut pe cei care au nevoie, să mă bucur de ce am, să îmi urmez întotdeauna gândurile și intuiția, să fiu o feministă și o luptătoare în viață.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin