Natalia Barbu: Nu mai alerg după succes | #womeninspire

Interpretă

O femeie împlinită. Așa o văd și o simt azi. Natalia noastră, chiar dacă s-a stabilit de mulți ani la București, rămâne a noastră. Pentru că, ori de câte ori i se face dor de muzică și de „acasă”, revine pe scenele de aici cu cele mai emoționante concrete. Iubește cântecul, doar că această mare pasiune nu mai este o prioritate în viața ei. Prioritatea sunt copiii – Victor și Vera, iar muzica e mereu acea insulă pe care se refugiază când i-o cere sufletul.

Natalia, vii des acasă pentru interviuri, concrete, shooting-uri. Te simt foarte legată de Moldova, chiar dacă de mulți ani deja viața ta este la București.

Moldova e acasă, chiar dacă trăiesc în România de mai mulți ani! Moldova e țara care m-a crescut, unde mă simt iubită și apreciată ca artist. În România e familia mea, așa că aici e tot acasă.

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că pierzi legătura cu locul în care te-ai născut? Ce ai făcut să nu se întâmple asta? 

Niciodată nu am simțit o ruptură cu țara mea, e ceva care mă leagă de Moldova, care nu se poate rupe vreodată. E locul unde vin și mă încarc cu energie bună și caldă.

Mamă de băiat, apoi mamă de fată. Cum te-a schimbat a doua naștere? 

Nu m-a schimbat neapărat a doua naștere, sunt la fel de prezentă și fericită. Doar că Vera a mai adus lumină și multă bucurie în viața noastră.

Când toate sunt așa cum trebuie să fie – copiii sănătoși, soțul iubitor, de unde îți iei inspirația să faci și piese atât de frumoase?

De regulă, muzica bună, cărțile bune se scriu când ceva nu merge cum ne-am dori… Muzica vine din trăirile mele, din conexiunea cu familia mea, din iubire.

Ești o femeie admirată, invidiată, aplaudată, apreciată și aș putea continua. Te simți mereu așa sau ai și tu, ca fiecare dintre noi, zile în care te îndoiești că ești acolo unde trebuie să fii, că faci ce trebuie să faci, că ești cu două chile mai grasă sau mai slabă?

Sigur că am și eu zile, momente când nu îmi place de mine, când mai găsesc niște riduri în plus, când mi se pare că nu sunt suficient de bună în ce fac, sau că am un kg în plus… dar îmi trece. Înțeleg că e păcat să mă plâng, Dumnezeu mi-a dat de toate și sunt recunoscătoare pentru tot.

Cum a început ziua de azi? Cum e o zi din viața vedetei Natalia Barbu? 

Ooo, ziua mea începe cu o cafea tare, pregătit copiii pentru școală, giugiuleală cu Veruța, sărutul soțului meu și te iubesc.

Muzica, ce loc ocupă acum în viața ta? Sincer, muzica nu mai este prioritatea numărul unu din viața mea, lucrurile s-au mai schimbat. Eu m-am schimbat. Cânt, muncesc, dar nu mai alerg după succes. Sunt mai echilibrată și mai liniștită.

Cât de des ești invitată și prezentă în concertele din România? Te-au primit acolo colegii de scenă ca pe o fată de-a lor?

Cânt în România mai mult pe la evenimente private, nu foarte mult, dar pentru mine e suficient.

Tu gătești? Cât de des? Și care e mâncarea preferată a familiei tale? 

În familia noastră toți gătim, mai puțin copiii. Soțul are rețetele lui, el face pește, creveți și carne, iar eu sunt restul. Ne place să gătim împreună.

Care a fost cea mai mare dorință a copilăriei tale? 

Să fiu o artistă mare, să am o casă mare, un soț iubitor și 3 copii.

Există un vis care a rămas acolo, neîmplinit? 

Acum nu mai am niciun vis neîmplinit, dar am visuri noi.

Când îți este cel mai tare dor de mama?

De mama mi-e dor mereu, dar mai ales atunci când stau cu copiii… Îmi imaginez cum ar fi și ea cu noi, și cât de fericită ar fi ca bunică.

Dacă ar fi să o iei de la început, ce ai schimba în mersul tău prin această lume? 

Vorba cântecului meu nou: „Viața mea, nu vreau să schimb nimic, din tot ce am, eu fac un infinit.”

Viața mea, nu vreau să schimb nimic, din tot ce am, eu fac un infinit.

text: Rodica Ciorănică, Foto: Arhiva personală

#împlinire

Abonează-te la articolele

Vip Magazin