Natalia Morari: „Mamele noastre merită monumente”

Jurnalista Natalia Morari a devenit mămică pentru prima dată în acest an. Ea a născut un băiat pe 12 aprilie și nu a ratat ocazia să împărtășească vestea cea mare pe rețelele de socializare. Prezentatoarea emisiunii „Politica” a revenit cu unele impresii și concluzii despre noua ei experiență, cea de mămică.

Într-o postare pe Instagram, Natalia aduce un omagiu tuturor mamelor, admirându-le efortul de a crește un copil:„După 6 zile de zburat în cosmos deschis – și la propriu, și la figurat – am ajuns la mai multe concluzii. Cu timpul le voi povesti, însă prima și principala e tare simplă – mamele noastre merită monument pentru răbdarea pe care au avut-o cu noi. Iată, cum – cum?! Cum ele se descurcau fără pamperși, mașină de spălat, tot felul de dispozitive utile pentru nou născuți sau – să mă scuzați – lucruri de igienă intimă de după naștere? Mama,  iartă-mă. Dacă aș ști câți nervi ți-am mâncat cât eram mică, altfel mă comportam, jur.”

Totodată, în premieră, jurnalista a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o imagine cu fiul ei, Rem. Natalia și-a intitulat postarea: „Antidepresantul meu pentru depresie postnatală.”

Reamintim că inițial, prezentatoarea a ascuns sarcina de ochii lumii, pentru ca abia la începutul anului curent să publice o întreagă sesiune foto în calitate de viitoare mămică.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin