New York Restaurant & Bar, o experiență culinară unică

În 2003, NEW YORK reprezenta un loc revoluţionar în viaţa socială a Chișinăului. Acesta era decorat cu stil și gust cu elemente vizuale reprezentând orașul New York, oferea deservire prietenoasă și o combinaţie originală de mâncare și băuturi atât americane, cât și internaţionale.

NEW YORK şi-a sistat activitatea pentru câţiva ani, iar în 2015 și-a redeschis ușile cu și mai multe oferte tentante, mâncăruri exclusive și delicioase, precum și cu o atmosferă perfectă pentru oaspeţii săi îndrăgiţi. NEW YORK oferă promoţii, petreceri tematice în weekend și zile cu concepte speciale. Toate acestea reușesc să unească localnicii cu străinii de diferite culturi, care savurează împreună aceeași atmosferă feerică americană în inima Chișinăului.

img_7052_optVeronica Vizant: Îmi place mult tot ce e semnat de ­Radisson Blu, inclusiv Restaurantul „New York”, care are mâncăruri gustoase… absolut delicioase. De fiecare dată când vizitez acest local, am senzaţia unei escapade în cultura americană.

De regulă, aleg să mănânc produse ușoare și potrivite regimului meu alimentar. Dar, pentru cel mai bun burger, renunţ la diete și vin aici… e gustul autentic american. Ador şi fructele de mare din meniul Restaurantului NEW YORK.

Cred că sunt foarte interesante și petrecerile tematice pe care le gândește echipa restaurantului… acele petreceri distractive și vesele pe care obișnuim să le vedem în filmele americane şi care ne umplu de energie.

 

 

Adresa:

or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 77, tel.: 022 201 202, www.new-york.md

 

Autor: Doina Popa; Coordonator: Virginia Braga; Fotograf: Veaceslav Zibalo

Abonează-te la articolele

Vip Magazin