NIAGARA – Top Branduri 2021

Niagara de astăzi este rezultatul muncii a celor aproape două decenii de succes! Pe scurt, e tot ce ar descrie unul dintre cele mai populare cluburi de sport din țara noastră. Ascensiunea, perseverența și locul pe piață este despre ei. Au știut cum să-și atragă publicul, dar și cum să-l transforme într-un client fidel. Chiar dacă locuiești la polul opus al orașului, Niagara te cucerește de la prima întâlnire și te face să revii cu drag mereu și mereu. târziu, e departe, nu ai chef – NU EXISTĂ!

0 ANI
DE SUCCES ȘI PERFORMANȚĂ

ACEA MEMORABILĂ ZI

Niagara și-a deschis ușile în anul 2004. A fost primul fitness club de asemenea capacitate de prestare a serviciilor și cu un teritoriu de peste 2 ha. Iar după aproape 20 de ani de existență, au rămăs printre cei mai buni, necedând locul de top.

2021 – UN AN DIFICIL, DAR NU ȘI PENTRU NIAGARA

Pandemia a fost o provocare pentru a realiza un proiect pus pe raft de ani buni – Niagara Beauty Code. Locul unde poți savura baia cu lapte Cleopatra, împachetare cu ciocolată, hammam table și multe alte proceduri ce aduc doar beneficii oaspeților.

Tot în 2021 au obținut o creștere de 15% a numărului de clienți și s-a dublat numărul de copii participanți la Summer Kids Camp by Niagara, inclusiv, departamentele Fitness, Spa, Tennis court, Kids club au înregistrat avansare. Totul cu scopul de a aduce doar performanțe.

RĂSFĂȚ CA AFARĂ, LA TINE ÎN ȚARĂ

Așa cum în ultima perioadă majoritatea cetățenilot se află mai mult timp acasă și călătoresc mai puțin, clubul oferă cele mai variate tipuri de sport și agrement asemeni unui resort de 5*.

  • AQUA ZONĂ: 2 piscine imense, copii separat de părinți
  • SALA DE FORȚĂ: 50 utilaje moderne de antrenare
  • ANTRENAMENTE ÎN GRUP: 50 de tipuri de antrenamente în grup
  • ARTE MARȚIALE: karate, taekwondo, muay thai, box și kickboxing
  • TENIS ȘI SQUASH: teren de tenis cu suprafața de zgură, sală pentru squash
  • SPA: niagara beauty code

NOILE SCHIMBĂRI NU SUNT MOTIV DE ÎNGRIJORARE

Provocarea anului a fost întroducerea măsurilor obligatorii de vaccinare sau a testelor PCR, dar, statisticile vorbesc de la sine. 95% din membrii clubului s-au vaccinat și au continuat antrenamentele. Sănătatea şi grija de felul în care arătăm şi ne simţim, rămân cea mai mare prioritate în acest secol.

ULTIMELE REALIZĂRI

Împlimentând proceduri noi în zona SPA și antrenamente outdoor zona, au crescut considerabil vânzările serviciilor adiționale Spa și Fitness.

De remarcat e și mărirea cu 50% a numărului de copii participanți la Summer Camp by Niagara. „Platinum Party by Niagara” a întrunit 400 membri ai clubului, după o pauză de un an.

Tot în 2021 au fost reconstruite barul Dobby și sala de lobby.

PROMOVARE

„Secretul nu e un secret! Trebuie să dictezi trendul, să menții standarde de calitate, inovații. Să fii mereu în dezvoltare pentru a ține piept schimbărilor. Suntem primii, suntem cei mai mari, suntem cei mai tari și trebuie să ne menținem pe această poziție.” afirmă ei.

Totuși, cea mai rasunătoare campanie de promovare cu care se mândresc este – 217 euro reducere și de Blackfriday – minus 35%.

ECHIPA, A DOUA FAMILIE

Curios, însă adevărat, la Niagara, foarte mulți angajați sunt aici chiar din prima zi, de acum 17 ani. Deci, e sigur, acest loc atrage și nu te lasă să pleci. Bineînțeles, cea mai de preț este atitudinea administrației și a fondatorului – omul de afaceri Alexandru Pincevschi, care este mereu alături de colegii săi cu un cuvânt la timp sau cu o îmbrățișare când e necesar.

SLOGAN

Niagara Fitness Club – mereu primii!

PLANURI BINE PUNCTATE PENTRU 2022

Se preconizează mărirea volumului de persoane admisibil. Se vor construi vestiar Premium pentru adulți și vestiare spațioase pentru copii, separate ca gen.

  • Se va amenaja o cameră cu sare, benefică pentru sănătatea sistemului imunitar și profilaxie post pandemică.
  • Va fi reconstruit Fito bar în Aqua zone, Baile Knipe și va fi modernizat sistemul de ventilare în Aqua zona.
  • Se va lărgi Centrul SPA și inclusiv vor fi implementate proceduri noi.
  • Pentru 2023 este planificată deschiderea unei grădinițe.

OLGA DARNEȚCAIA 

DIRECTOR COMERCIAL NIAGARA FITNESS CLUB

Momentul cum urcam pentru prima dată treptele Niagarei… a fost dragoste la prima vedere. M-a cucerit acest complex unical din Moldova și estul Europei, iar sntimentul se repetă în fiecare dimineață când ajung la serviciu.

Anul 2021 a fost unul de succes, suntem mândri de rezultatele obținute!

Efortul depus pentru modernizarea clubului a fost apreciat de oaspeții noștri și ne bucurăm de creșterea de 15% a numărului de clienți.

Pentru 2022 avem deja preconizate câteva proiecte interesante, ce urmează a fi puse în aplicare. Unul dintre ele ar fi să amenajăm o cameră imensă cu sare, în cea mai mare Aqua zonă din Moldova, pentru profilaxia căilor respiratorii.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin