Nicoleta Nucă și-a etalat noul tatuaj. Uite ce reprezintă acesta

Se pare că vremea ploioasă din București o inspiră pe Nicoleta Nucă și o determină să treacă pe la salonul de… tatuaje. În această dimineață, vedeta a reușit să-și surprindă fanii. A postat pe rețelele de socializare o fotografie cu noul său „accesoriu”. „Iată și tatuajul pe care mi l-am făcut de curând. Mi-am desenat simbolurile budhiste Unalome și Floarea de Lotus!”, a scris focoasa basarabeancă.14731288_1208020685939935_7711671796799703699_n

Întrebată de internauți ce semnificație are desenul respectiv, Nicoleta Nucă nu a ezitat să le răspundă: „Păi floarea de lotus reprezintă călătoria conștiinței de la ignoranță spre perfecțiune prin procesul de reîncarnare, iar Unalome – parcursul omului pe durata vieții…”

Menționăm că primul tatuaj vedeta și l-a făcut la vârsta de 16 ani, pe coloana vertebrală, care înseamnă dragoste și putere. De asemenea, o crenguță de sakura poate fi ușor observată pe glezna artistei, iar pe coaste în partea stângă – o dedicație mamei sale: „I love you, Mom”.  Un citat latin simbolic – „Qui cantat bis orat.” (tr. „Cel care cântă se roagă de două ori”) – regăsim pe încheietura mâinii drepte a Nicoletei Nucă.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin