Nunțile Anului 2022!

Toamna asta ne-a surprins cu numărul de nunți printre celebrități,dar și cu fastul lor și gradul se surprize. Pe unele le așteptam de mult, altele au venit neanunțate, lăsându-ne doar să constatăm că dragostea și pasiunea nu mor niciodată.

O fi ceva în aer…

Marinela Bezer și Vlad Gațcan

Marinela și Vlad au încununat un deceniu de iubire cu o nuntă desprinsă din basme. El – antreprenor, ea – creatoare de conținut. Fac împreună un cuplu superb. Au jucat nunta pe Riviera Franceză. Marinela a schimbat zece rochii de mireasă și au creat un dans al mirilor perfect.

Foto: Alexandr Purcel

Viorica Nagacevschi și Mihai Graur

Viața e un roz continuu pentru Viorica Nagacevschi și deja soțul ei, Mihai Graur. S-au găsit atunci când poate nu mai credeau într-un astfel de scenariu. „Da, sunt lumini chiar și în cel mai întunecat tunel”. Cuplul și-a serbat iubirea într-un cadru restrâns, alături de cei mai dragi oameni.

Foto: facebook/Viorica Nagacevschi

Gabriel Stati și Anastasia Fotachi

El – un milionar râvnit, cel puțin așa zice lumea, ea – fotomodel și creatoare de conținut. S-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. În ciuda diferenței de vârstă, după trei ani de relație au jucat o nuntă cu sute de invitați la palatul familiei Stati.

Gabi Marcu și Mariana Marcu

S-au cunoscut atunci când aveau cel mai mult nevoie unul de altul. Prezentatorul Gabi Marcu este îndrăgostit iremediabil de Mariana și fiica ei, Mira. În luna septembrie și-au unit destinele în cadrul unui eveniment emoționant alături de familie și prieteni.

Foto: instagram/anastasia_fotachi

Cristina Osipov și Mihai Solcanu

A fost condusă la altar de tatăl ei și încredințată cu toată siguranța alesului. Cristina e creatoare de conținut, dar cu toate astea e discretă când vine vorba de partenerul ei. Ce doi au organizat o nuntă de basm la Castel MIMI, departe de agitația Chișinăului.

Foto: Alex Iordache

Ion Orlov și Ana Sârbu

S-au văzut s-au plăcut și peste câteva zile locuiau împreună. Sunt curajoși, plini de viață și nu au stat mult pe gânduri. Jurnalistul Ion Orlov este înnebunit după make-up artista Ana Sârbu și în acest an au jucat o nuntă cum rar mai vedem. Decor superb, emoții și chimia lor inconfundabilă.

Foto: Alex Iordache

Roman Burlaca și Gabriela Damir

El – regizor celebru pe ambele maluri de Prut, ea – creatoare de conținut. S-au cunoscut chiar de ziua ei de naștere și de atunci sunt de nedespărțit. Pe 7 septembrie, atunci când au jucat nunta, au făcut și marele anunț: vor deveni părinții unui băiat.

Foto: instagram/gabrielladamir

Corneliu Botgros și Angela Botezatu

După un divorț dureros, Corneliu Botgros e din nou fericit și împlinit. Artistul a ajuns în fața altarului cu aleasa lui, Angela, lucrător bancar. Între ei este o diferență de 22 ani, dar lor nu le pasă de gura lumii. Sunt fericiți și împliniți.

Foto: facebook.com

Abonează-te la articolele

Vip Magazin