O carte, o femeie

O găseşti unde nu te aştepţi, în aeroporturi, restaurante de lux sau cafenele discrete, în troleu sau în parcurile dezbrăcate de toamne. E accesorizată cu o carte de care e ataşată cu toată fiinţa ei şi se desparte de ea pentru puţin timp. Ea este femeia care îşi îmbogăţeşte comoara spirituală prin lecturi şi mai ales prin lucrări în care se regăseşte.

Romantică sau pasionată de psihologie, dornică de drumeţii sau fidelă afacerii proprii, acestea sunt cititoarele proiectului nostru pe care l-am realizat în parteneriat cu cei de la Elefant.md. Vă invităm să descoperiţi preferinţele în materie de cărţi ale Stelei Dănilă, Doinei Babcinschi, Dianei Mocanu şi Stelei Moldovanu. Lectură inspirată!

stela

doina

 

diana

cristinaConcept și text: Iuliana Mămăligă

Foto: Alex Morgoci

Vestimentație: Ariadna by Diana Voevuțki

Loc: restaurantul „ZAXI Champagne&Music”, restaurantul „New York Restaurant&Bar”, Aeroportul Internațional Chișinău, Parcul de Troleibuze Nr. 1, Chișinău

Make up: Dianna Ștefaneț, (Creative Academy „Liubov Ojog”); Corina Stoianoglo ( Beauty Salon „Opium”)Hair style: Andriana Alexandrova ( „Gloss Beauty Studio”), Ludmila Gorgos Hacina (Beauty Salon „Opium”)

Adresa: Chişinău, bl. Grigore Vieru, 9. Site: www.elefant.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin