Localul asiatic din Chișinău care o inspiră pe Olga Iftodii

Din Japonia, China, Hong Kong, Thailanda, Taiwan – cele mai originale și sofisticate reţete ale bucătăriei asiatice se regăsesc în meniul restaurantului Madam Wong.

Până și reprezentanţii Asiei, ai Ambasadei Japoniei, venind aici, întreabă deseori cine gătește mâncarea. Meniul şi tehnologiile de preparare au fost gândite de bucătari profesio­nişti din Asia, care au transmis măiestria şi i-au instruit pe bucătarii restaurantului Madam Wong. Aici te poţi delecta cu preparate ce nu pot fi găsite în alte locaţii din oraș, de exemplu burgeri taiwandezi sau pelmeni asiatici, o varietate largă de supe, raţă pekin după o reţetă specială. Deserturile și băuturile sunt de autor și cu prezenţă exclusivă. Madam Wong se distinge printr-un design irepetabil; pe lângă veselă şi obiecte de decor realizate manual, aici se găsesc şi obiecte de anticariat aduse, de asemenea, din Asia. În fiecare vineri și sâmbătă, la Madam Wong sunt organizate diverse evenimente cu muzică live şi DJ.

madam
Restaurantul Madam Wong

Olga Iftodii, Manager general Aquaterrafotoroom-3858_2_opt

Deși localul și-a deschis recent ușa, Olga Ifodii deja a reușit să guste din bucatele specifice acestuia: La Madam Wong ai parte de o atmosferă unică în oraș… de fapt, te simţi teleportat departe de Chișinău, în inima Asiei. Plusul acestui restaurant este că poţi veni aici la un prânz de business, seara, la o cină romantică, iar în weekend, să vii să dansezi. Din meniul Madam Wong, cel mai mult îmi plac sushi, mai delicioase decât aici nu am mai gustat în Moldova, ci doar în America. Și raţa pekin după o reţetă specială este foarte bună. Deserturile sunt foarte gustoase, dar și frumoase… deservirea este profesionistă, produsele sunt de calitate, fapt care este important în ţara noastră. Aici te simţi confortabil.

madam-w

Adresa: or. Chișinău, str. Puskin 44/1, Tel: +373 609 02 000,

www.madamwong.md

(Coordonator, autor: Doina Popa; Foto: fotoroom.md; Make-up și coafură: Mes Amis Bio Salon)

Abonează-te la articolele

Vip Magazin