Olga Iftodii – Management | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: General Manager „Aquaterra Club”, „Star Kids”; Managerul proiecutlui
„OASIS Apartments”;
Data și locul nașterii: 24. 02.1985, r-nul. Râbnița
Studii: Universitatea Slavonă; Magistru în drept economic;
Coordonare: Iuliana Mămăligă
Foto: Arhiva personală

Olga Iftodii a îmblânzit anul 2020 prin multe strategii și spirit flexibil, în special în mersul lucrurilor din afacerile unde veghează fiecare pas. Proiecte îndrăznețe, soluții de menținere a activității la „Aquaterr Club” sau „Star Kids”, noi planuri creionate la orizontul cartierului rezidențial „OASIS Apartments” sunt doar câteva dintre succesele Olgăi ce au lăsat amprente în anul 2020. Însă 2021 continuă cu o listă la fel de promițătoare în materie de vise, realizări și evenimente în viața și cariera eroinei noastre.

ANUL 2020 a lăsat și amintiri frumoase. A fost ca un timp ce s-a oprit locului. Ritmul meu de viață, începând cu vârsta de 17 ani a fost unul alert și trepidant, plin cu evenimente și provocări. Cred că anul ce ne-a părăsit a fost unul de pauză, de un respiro. Îi mulțumesc Universului pentru această relaxare. La 23 de ani am devenit director general al celui mai grandiose hotel, Nobil. Iar la 34 de ani am început să manageriez cinci proiecte concomitent. Cred că sunt performanțe demne de expus. Ceea ce ține de viața personală, aici ele vor veni! Sunt pe drum!

IF 2TALK este un proiect virtual și foarte drag mie, născut în pandemia anului trecut. E un hobby interesant. După cum se știe, situația din primăvara lui 2020 a dus la apariția multor live-uri pe Social Media, iar eu am fost în direct cu prietenii mei, fapt ce îmi reușea de minune. Am avut parte și de încurajări, recunosc. Când am lansat primul episod, reacțiile au fost frumoase și multe, iar acest lucru îmi demonstrează că sunt pe drumul cel drept.

OASIS APARTMENTS este proiectul în care am depus mult, dar foarte mult suflet. Îi mulțumesc și regretatului Boris Pavlovici pentru că a crezut în acest cartier și mi-a susținut ideea de a vedea schița transformată în apartamente de vis. L-a pierdut la începutul anului 2021, a fost omul-cetate, omul mentor, omul cu aceeași viziunea ca a mea. Am mai primit un înger, cred eu, iar acest lucru m-a făcut și mai puternică.

NU AȘ ZICE CĂ m-am schimbat. Dar, ca fiecare dintre noi, am făcut o revizie a valorilor. Am înțeles că trebuie să trăiești aici și acum. Viața a demonstrat că fiecare zi poate fi și ultima pentru tine. M-aș descrie ca un mesteacăn, cu dorința de a crește și mai mult, de a atinge noi culmi. Am multe vise și nu le spun pentru că nu se vor îndeplini.

O LECȚIE IMPORTANTĂ din viața mea e să rămâi mereu om, indiferent cu cine interacționezi. Pământul e rotund, iar legea bumerangului funcționează sută la sută.

ATÂT ÎN VIAȚĂ, cât și în carieră sunt în fața unor decizii serioase și dificile, iar urmările lor pot fi imprevizibile. Eu sunt omul cu intuiția fină, acționez așa cum simt și chiar dacă lumea mă contrazice, eu voi face așa cum îmi spune inima și voi ignora rațiunea. Așa că, să menționez niște alegeri grele de care am avut parte îmi e dificil să spun.

AȘTEPT CU NERĂBDARE lansarea proiectului „OASIS” și clubul nou „Aquaterra”, mall-ul din incinta acestuia cu o infrastructură incredibilă. Sunt sigură că respectivul proiect va deveni cartea de vizită a orașului Chișinău.

DACĂ OMUL VREA să schimbe lumea, trebuie să facă schimbările de la sine. De exemplu, am slăbit 20 de kilograme și mi-am vopsit părul în culoare blondă. De ce am făcut acești pași? Nu sunt sigură, poate că respectivele schimbări m-au făcut mai pozitivă și mai energică pentru Univers.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin