Olga Iftodii: Știm ce vrem și cum trebuie să fie! | #40under40

OLGA IFTODII

Manager General al Reţelei de cluburi „Aquaterra” și al reţelei de Grădiniţe „Star Kids”, coordonator de proiect „Oasis Apartments”

Olga Iftodii poate face mai multe lucruri odată, fără să piardă din calitate. Administrează cu rezultat câteva reţele și, din insuccese, știe să creeze succese! Aquaterra este mai mult decât un club wellness și frumuseţe, este o comunitate care își propune să lege prietenii. Provocările mari nu o sperie, dimpotrivă, o fac mai puternică!

După 14 ani de administrare hotelieră, am primit oferta de a conduce reţelele „Aquaterra” și am acceptat. Mai târziu am deschis împreună Aquaterra Fitness Ciocana, Aquaterra Sport School, Aquaterra „Oasis Apartments” și două 2 Grădiniţe „Star Kids”.

Sigur că este plăcut când în timp munca ta este evaluată corect și se pune preţ pe calitatea pe care o generezi. Încrederea primită aici m-a învăţat să muncesc mai mult și să pun în valoare oamenii care sunt în jurul meu. Îmi place să dăruiesc ceea ce primesc și să nu supăr pe cei care știu să-și facă onest lucrul. Vreau ca totul să se întâmple reciproc.

Nu a trebuit mult ca proprietarii să înţeleagă că sunt cel mai bun candidat la funcţia de manager, cred că mai grea a fost așteptarea răspunsului meu. Și, da, nu a trebuit să-i conving niciodată de aptitudinile mele, era clar de la bun început unde va fi locul meu. Ei demult au convenit acest moment.

Ne deosebim de alţii prin simplu fapt că facem și gândim cu inima pentru clienţii noștri. La acest capitol cred că nu avem concurenţi. Știm ce vrem și cum trebuie să fie.

Ca manager, mă bazez mai mult pe înţelegere. Administrez aceaste reţele ca pe propria afacere. Încerc să am o abordare și o atitudine frumoasă faţă de angajaţi, știu că doar împreună putem avea reușite. Succesul înseamnă nu doar un om, dar o întreagă echipă.

700 de angajați

Cele mai bune sfaturi pentru tinerii care vin să se angajeze sunt lecţiile proprii. Totuși e bine să nu întrebe niciodată de orar, să accepte pentru început orice salariu. Întâi își fac un nume bun, după care numele va lucra pentru ei.

Dacă există dificultăţi, înseamnă că sunt și soluţii! Fiecare zi aduce câte ceva nou, dar noi știm să luăm din tot doar partea bună.

Mi-am extins limitele și mi-au crescut visele, dorinţa mea de fiecare zi este ca să fiu mai bună și mai bună în toate alegerile mele, de aceea poate nici nu am regrete. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple.

Nu avem o prognoză stabilită pentru viitor, ceea ce ne dorim este să ne menţinem poziţia pe piaţa din Republica Moldova.

Aici, în ţara noastră, cred că nu aș fi pregătită să-mi deschid propria mea afacere. Iar dacă se va întâmpla acest lucru, nu voi pleca departe de la ceea ce fac acum. De ce? Fiindcă am o experienţă de 18 ani și aici este domeniul și activitatea mea.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin