Olga Varvarici, nume respectat în industria frumuseții!

Numele ei a devenit respectat în această industrie de frumusețe din ţara noastră. De ce? Pentru că e legat de primele saloane de top ce au rezistat testul timpului şi preferinţelor clienţilor. Olga Varvarici este omul care a învăţat dintr-o privire ce vor oamenii în căutarea lor spre un aspect sănătos şi frumos al corpului. Dar, lăsând protocoalele la o parte, Olga ne spune secretul din culisele personalităţii sale, cum e să fii mamă şi femeie de afaceri, cum e să iubeşti munca ta.

Olga Varvarici, vicedirector „Medazur Med Spa”

Nu este simplu să te menţii în topul preferinţelor. Trebuie să fii la curent cu tot ce mişcă în această industrie, ba chiar cu un pas înainte. Mereu căutăm cea mai bună calitate, serviciu şi profesionişti, doar avem sloganul „Best for the best”. Nu este nici foarte dificil să fii ales de oamenii care preţuiesc adevăratele rezultate. Nouă ne place ceea ce facem, iubim munca noastră şi abordăm fiecare problemă cu profesionalism şi seriozitate.

Am avut momente când am vrut să renunţ la ceea ce fac, dar am rezistat. E atât de uşor să te dezici când totul e greu, decât să lupţi. Eu sunt o fire care preferă să nu cedeze în această cursă, cea de a găsi soluţii la anumite probleme. Eu preţuiesc şi iubesc tot ce am. Poate prea mult. De aia şi continui să mişc lucrurile din loc.

Spun mereu „mulţumesc”. Lui Dumnezeu, familiei, prietenilor. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi trăită alături de cei mai scumpi oameni. Dar cel mai mult, mamei mele. Ea mă susţine în toate şi mă ajută să-mi îndeplinesc obiectivele. Mama mă ştie cel mai bine, simte şi înţelege fără cuvinte, din priviri.

În opinia mea, obiectivul oricărei persoane ar trebui să fie destul de simplu – să îmbunătățească lumea din jur. Aduce o mulțime de satisfacții și, în cele din urmă, sens în viața ta când înțelegi că ți s-a dat această putere – de a face oamenii fericiți. În secolul al XVII–lea, filosoful francez Jean La Bruyere spunea: „Cea mai subtilă plăcere este să le oferi plăcerea altora”. Schimbarea vieții oamenilor în bine este calea spre fericire. Și, desigur, aceasta este o responsabilitate foarte mare, dar este foarte plăcut atunci când funcționează.

Sunt sigură că avem în Moldova cele mai frumoase și mai inteligente femei din lume. Cele mai bune gospodine, mame și lucrătoare. Am fost crescuți în acest fel, totul trebuie să fie la cel mai înalt nivel, totul în casă strălucește, totul este gătit delicios, totul este bine la locul de muncă, iar ea, femeia noastră, însăși trebuie să fie îngrijită și veselă. Și o face totul la nivel corespunzător. Din acest considerent cred că femeile R. Moldova vor să fie apreciate și fericite.

Totul în această viață este schimbător – uneori bine, apoi rău, azi e soarele, apoi, mâine  ploaia. Important este să reacționezi corect la complexitățile vieții. Sensul ei nu este să aștepți să se termine furtuna, ci să înveți să dansezi în ploaie. Trebuie doar să vă strângeți și să mergeți mai departe, pentru că va exista întotdeauna o victorie după o înfrângere.

Având doi copii mai greu să-mi fac timp doar pentru mine, dar mă străduiesc să-l fac. Atunci când mama e calmă şi împlinită, toţi ai casei sunt fericiţi. Vreau ca ei să fie mândri de mine. Şi eu vreau să fiu mândră de mine!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin