Personalități, emoții și momente de neuitat la Gala Omul Anului 2022 (Foto)

Emoții, oameni speciali și mândrie – acestea au fost ingredientele principale la Gala „Omul Anului 2022”. Personalități notorii din diverse domenii, care au excelat în anul 2022, au urcat în scenă pentru trofee şi au emoţionat prin discursurile pline de sinceritate şi recunoştinţă.  

Restaurantul Madison Park a fost locația perfectă pentru evenimentul nostru cu personalități selecte. Premianții „Omul Anului 2022” au pășit încrezători și la patru ace pe covorul roșu.

Ultimii ani au avut diverse provocări pentru fiecare dintre noi, iar asta a făcut ca premiile din acest an să fie mai speciale ca niciodată.

Cei mai mici premianți au fost Lucian și Daniel Advahov, care au luat premiul „Omul Anului 2022” la categoria Vip Junior. Cei doi fii a lui Vasile Advahov au urcat pe scenă și au demonstrat că duc mai departe talentul moștenit de la tatăl lor.

„Omul Secolului” a fost declarat maestrul Nicolae Botgros și maestrul Constantin Rusnac. Două personalități cu renume în tot ceea ce înseamnă muzică în Republica Moldova.

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu au devenit câștigători la categoria „Trupa Anului”. Artiștii au încins atmosfera pe tot parcursul evenimentului. Ei ne-au ridicat de pe scaune și ne-au făcut să dansăm o horă de neuitat.

De muzică bună ne-au mai bucurat Roman zEs Band alături de Cătălina Cara și Valeria Pașa, dar și maestrul Nicolae Botgros, care a avut un moment special alături de Lupii lui Calancea.

Gala „Omul Anului 2022” a fost deosebită nu în ultimul rând datorită partenerilor generali: Orange Moldova şi Moldindconbank.

La fel, datorită partenerilor care au făcut o tradiţie de a se alătura şi sprijini gala „Omul Anului”: BMW Moldova, Rădăcini, Invitro Diagnostics, Viggo, Rofilena, Dulcinella, Clinic Way, Johnnie Walker, Casa Rinaldi, Smile Dent Team, Delmark, Madison Park, Julius Meinl, Akuratti, Birds & Flowers, Atypic.

Anul acesta „Gala Omul Anului 2022”  a fost transmisă live pe pagina noastră de facebook, dar și pe rlive.md. Poți revedea evenimentul AICI.

Rămâi cu ochii pe VIP magazin. Curând vom publica lista completă a câștigătorilor, dar și toate pozele de la eveniment.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin