Plăcerile gustative ale Danielei Culev

Să deschizi un nou restaurant și să cucerești cu prima ocazie consumatorul, câștigându-i fidelitatea… iar fluxul de vizitatori să fie unul pe măsura așteptărilor și chiar să le depășească… Oamenii să iasă zâmbind de mulţumire și, foarte curând, să revină cu același zâmbet, în așteptarea unei noi escapade gustative. Prânzurile, întâlnirile de afaceri, aniversările, serile romantice, toate să te ducă cu gândul la restaurantul proaspăt descoperit. E visul oricui vrea să-și asume o asemenea afacere…

Care este secretul reușitei? Originalitatea, zicem noi – capacitatea de a propune ceva nou, care va trezi curiozitate. Calitatea, mai punctăm – una constantă, care nu-și permite marjă de eroare. Li se adaugă inspiraţia, devotamentul, unicitatea și strategia bine pusă la punct.

_mg_7737_opt
OSHO bar&kitchen

2f3a2565_optAlături de Daniela Culev, blogger de modă, designer, proprietară„The Flavour Atelier” am pășit pragul localului OSHO bar&kitchen, iar tânăra ne-a relatat atuurile restaurantului, în viziunea sa: Îmi displac restaurantele cu design clasic și aglomerate. Iată de ce Osho m-a cucerit, în primul rând, prin simplitate și atmosferă… însuși designul arată extrem de frumos, de calitate și minimalist. Când îmi doresc o relaxare totală și plăcere gustativă, vin la Osho bar&kitchen, pentru că aici totul este foarte gustos și oricine poate găsi în meniu bucatele sale preferate. Pe lângă acest fapt, personalul aduce constant în meniu câte ceva nou și este foarte deschis la sugestiile consumatorului, chiar le implementează uneori. Din meniul Osho îmi place foarte mult salata de sfeclă, salata caldă, supele, îmi plac smoothie-urile și peştele în crustă de sare. Ador ziua de joi la Osho pentru că este fish day.

OSHO bar&kitchen

Un spaţiu unic, confortabil și în stil modern, care evidenţiază într-un mod rafinat două zone principale – bar și bucătărie, Osho bar&kitchen cucerește prin meniul tradiţional european de o varietate largă și diversificat continuu, inclusiv prezentând bucate de sezon. Specialitatea casei sunt steakurile, atât autohtone, cât și de import. Unul dintre punctele forte ale localului este platingul inedit, minimalist și în același timp sofisticat, cu note florale și condimente. Toate bucatele au un gust special în acest restaurant datorită tehnologiei preparării de ultimă oră – sous-vide – ce presupune gătirea la temperaturi constante joase, carnea sau oricare alte preparate păstrându-şi toate elementele nutritive, care, de regulă, sunt distruse prin fierbere sau prin prăjire deschisă. La doar un an de la deschidere, Osho bar&kitchen se bucură de recunoaștere largă, iar foarte multă lume care vine pentru prima dată aici spune că se simte altundeva decât în Chișinău și că interiorul îi aduce aminte de Frankfurt sau Viena, fapt asigurat de un design neobișnuit, inspirat din conceptul unui restaurant modern european.

2f3a2512_opt2f3a2953_opt

Inspiraţie europeană

or. Chișinău, str. Decebal 7 / 1, Tel: +373 694 46 444,

[email protected], www.osho.md

(Coordonator, autor: Doina Popa; Foto: fotoroom.md; Make-up și coafură: Mes Amis Bio Salon)

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin