Răsfoiește paginile noii ediții a revistei „VIP magazin”

Caută noul număr al revistei VIP magazin!

Cunoaşte-o pe Doina Şirikci, femeia care ne aduce de pe malul Bosforului speranţa de viaţă, de sănătate şi de frumuseţe.

„Atât în țara noastră, cât și în România, ea îndeplinește funcția de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar. Extraordinar, prin efortul pentru binele, viaţa, sănătatea şi frumuseţea oamenilor, depus zi de zi, noapte de noapte, şi nu sunt cuvinte goale – cine lucrează în sistemul ocrotirii sănătăţii ştie. Extraordinar, inclusiv prin felul în care arată – e un exemplu și prin ţinută, și prin port, şi prin frumuseţe. De fapt, estetica reprezintă una dintre direcţiile de bază ale Grupului Medicalpark din Istanbul.”

2f3a3660_opt

Intră în lumea interioară a Ludmilei Andronic şi citeşte 46 de offorisme pe care se sprijină cel mai tare specialist de PR  de la noi.

fotoroom-0755bw_optCunoaşte-i pe cei care-ţi aduc noutăţile în casă şi vezi cum arată topul celor mai în vogă prezentatori TV de ştiri din Moldova. Şi, atenţie, cireaşa de pe tort: admir-o la bucătărie pe Miss Humanity Universe, licenţiata în drept şi model de succes, Viorela Dimici, dezgolită frumos.

5304_optCitește VIP magazin, cea mai populară revistă din Moldova!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin